SAVIĆEVIĆ O SMS-U: Da sam znao ne bih se ni javio na telefon - Volim Podgoricu

SAVIĆEVIĆ O SMS-U: Da sam znao ne bih se ni javio na telefon

Opcija da Sergej Milinković-Savić zaigra za Crnu Goru po svemu sudeći ne postoji – potvrdili su to i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i selektor Ljubiša Tumbaković.

“Imam mnogo posla, zaista. Ne znam gdej mi je glava trenutno i nemam koncentraciju da pričam. Mislio sam da me zovu iz Fudbalskog saveza Srbije, pa sam se zbog toga javio, inače ne bih”, rekao je srpskim medijima Savićević.

Tumbaković je bio raspoloženiji za priču, ali je suština ista – Milinković-Savić nije opcija:

“Telefon mi zvoni konstantno, a sada mi je jasno i zašto. Apsolutno je netačno da će Sergej Milinković-Savić igrati za Crnu Goru. Odakle vam ta informacija i na osnovu čega ste to zaključili?”, pitao je Tumbaković i nastavio:

“To je neka “tviter priča”. Da se razumijemo, ne bih imao ništa protiv da takav igrač zaigra za Crnu Goru, ali to jdnostavno nije istina”, istakao je selektor “hrabrih sokola”.

Milinković-Savić nije u planovima selektora Srbije Slavoljuba Muslina, koji je dao zanimljiv odgovor na pitanje šta misli o tome da popularni SMS ode da igra za drugu reprezentaciju.

“Svako ide tamo gdje misli da mu je bolje”, rekao je Muslin.

 
Vijesti

1 komentar

  1. Großer Pfosten! Dank für das Nehmen der Zeit, etwas zu schreiben, das wirklich wert Messwert ist. Zu häufig finde ich unbrauchbares Info und nicht etwas, das wirklich relevant ist. Dank für Ihre harte Arbeit.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com