Šehović čestitao polazak u školu prvacima - Volim Podgoricu

Šehović čestitao polazak u školu prvacima

 

 Ministar prosvjete Damir Šehović, čestitao je polazak u školu đacima prvacima, kojima je poručio da puno čitaju igraju se što više i da, najvažnije, budu dobri prema drugima.
 

“Ovo je dan kada izlazeći iz svojih domova, nijeste pošli u svakodnevnu, uobičajenu šetnju. Vaš put u obrazovanje i budućnost ujedno je i naš, jer ćete upravo vi znanjem koje danas počinjete da stičete, tabati puteve razvoja naše zemlje.  Polazak u školu ne znači da je igri došao kraj. Naprotiv. Učite kroz igru, bezbrižno ali marljivo radite svoje domaće zadatke. Škola je od danas vaš drugi dom, mjesto gdje bi trebalo da se osjećate bezbjedno i lijepo, kuća znanja u kojoj ćete rasti, sazrijevati, sticati prijatelje, naučiti da dijelite i pomažete jedni drugima“, naveo je on u čestitci.

Ministar je najmlađima poručio da vjeruju školi, poštuju svoje učitelje, a kasnije nastavnike i profesore kao što će oni poštovati njih.

“Oni će vas usmjeravati, buditi vaše talente, i bdjeti nad vašim intelektualnim i duhovnim razvojem“, dodao je Šehović.

www.cdm.me

1 komentar

  1. One more important issue is that if you are a mature person, travel insurance for pensioners is something you need to really look at. The more mature you are, a lot more at risk you’re for getting something bad happen to you while abroad. If you are not necessarily covered by some comprehensive insurance coverage, you could have quite a few serious challenges. Thanks for discussing your good tips on this web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com