Početna » NOVOSTI » Društvo » Besplatan internet za posjetioce FIAT-a

Besplatan internet za posjetioce FIAT-a

Kompanija Telenor podržala je ovogodišnje izdanje Festivala internacionalnog alternativnog teatra, koji počinje večeras i traje do 17.septembra. Tako će u Kuslevovoj kući, glavnom festivalskom prostoru i centralnom mjestu okupljanja, svim posjetiocima i gostima Festivala na raspolaganju biti besplatan i neograničen Telenor internet.


Osim toga, Telenor je obezbijedio i internet koji je  sastavni dio predstave „Odsutne frekvencije 19Hz“, pozorišne trupe ExCompanhia deTeatro iz Brazila. Po dolasku na predstavu, svaki učesnik će, uz pomoć mobilnog telefona i interneta, preuzeti materijal koji su pripremili glumci. Nakon toga, učesnici obilaze različite lokacije u gradu, usput slušajući instrukcije glumaca, čime kreiraju sopstveno putovanje i interaktivni doživljaj predstave.Prema festivalskom programu, predstava će se održati u četvrtak, 14. septembra.

Tokom deset festivalskih dana publika će moći da uživa u internacionalnim predstava iz više od devet zemalja svijeta i regiona, kao i zanimljivom i raznovrsnom pratećem likovnom, književnom i muzičkom programu.

 

Check Also

ZIKS ne da Kneževiću da koristi internet

Zavod za izvršenje krivičnih sankcija ZIKS odbio je zahtjev jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića da ...

HIT AKCIJA ZA LJETO: Nove mogućnosti za pripejd korisnike

U susret ljetu, kompanija Telenor od danas nudi nove mogućnosti za svoje pripejd korisnike. Turiste ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *