Početna » NOVOSTI » Društvo » Besplatan internet za posjetioce FIAT-a

Besplatan internet za posjetioce FIAT-a

Kompanija Telenor podržala je ovogodišnje izdanje Festivala internacionalnog alternativnog teatra, koji počinje večeras i traje do 17.septembra. Tako će u Kuslevovoj kući, glavnom festivalskom prostoru i centralnom mjestu okupljanja, svim posjetiocima i gostima Festivala na raspolaganju biti besplatan i neograničen Telenor internet.


Osim toga, Telenor je obezbijedio i internet koji je  sastavni dio predstave „Odsutne frekvencije 19Hz“, pozorišne trupe ExCompanhia deTeatro iz Brazila. Po dolasku na predstavu, svaki učesnik će, uz pomoć mobilnog telefona i interneta, preuzeti materijal koji su pripremili glumci. Nakon toga, učesnici obilaze različite lokacije u gradu, usput slušajući instrukcije glumaca, čime kreiraju sopstveno putovanje i interaktivni doživljaj predstave.Prema festivalskom programu, predstava će se održati u četvrtak, 14. septembra.

Tokom deset festivalskih dana publika će moći da uživa u internacionalnim predstava iz više od devet zemalja svijeta i regiona, kao i zanimljivom i raznovrsnom pratećem likovnom, književnom i muzičkom programu.

 

Check Also

OPREZ: Milioni korisnika preuzeli zaraženu aplikaciju

Hakeri su uspješno prodrli u jedan od najpopularnijih “čistača” kompjutera CCleaner i ubacili malver u ...

PODGORICA: Internet za još ugodniji boravak na Gorici

     (Podgorica, 15. septembra) –  NVO „Udruženje ljubitelja Gorice i prirode“, u partnerstvu sa ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *