Početna » PG INFO » Aktuelno » Evo ko su vlasnici “Srpske kuće D.O.O” za koju je Vučić dao 3,4 miliona (SPISAK)

Evo ko su vlasnici “Srpske kuće D.O.O” za koju je Vučić dao 3,4 miliona (SPISAK)

Iako Srpska kuća u Podgorici još uvijek nije zvanično otvorena, Nova srpska demokratija je u nedjelju tamo održala sjednicu Glavnog odbora i za to platila – 500 eura.

Kako je ranije danas “Vijestima” rekao direktor Srpske kuće i potpredsjednik Nove srpske demokratije Emilo Labudović, ta partija je platila zakup da bi održala sjednicu Glavnog odbora u prostorijama Srpske kuće.

On je kazao da prostorije Srpske kuće može koristiti svaka partija koja plati zakup.

Osnivanje Srpske kuće u Podgorici je sa 3,4 miliona eura finansirala Vlada Srbije nakon što je to Mandić predložio predsjedniku te države Aleksandru Vučiću.

Mandić je ranije najavio da će pod krovom Srpske kuće svoje mjesto naći najvažnije kulturne adrese srpskog naroda,  a prije svega, kako je rekao, Matica srpska, Institut za srpsku kulturu, Srpski nacionalni savjet, Udruženje književnika srpskog naroda, kao i   srpska televizija, radio, novine, portali, Srpski kulturni centar.

“Srpska kuća” D.O.O je u Centralnom registru privrednih subjekata Crne Gore registrovana kao društvo sa ograničenom odgovornošću pod brojem 

Osnivači Srpske kuće DOO sa po 3,44 udjela su: Emilo Labudović, koji je i izvršni direktor, Slaven Radunović, Strahinja Bulajić, Milutin Đukanović, Vukić Iliničić, Budimir Aleksić, Dragica Perović,  Gojko Raičević, Momčilo Vuksanović, Bećir Vuković, Veselin Rakčević, Milorad Kadić, Nataša Jevrić, Novo Vujošević, Zoran Lakić, Božidar Bojović, Ranko Jovović, Željko Komnenović, Vladislav Bojović, Vladimir Božović, Goran Kiković, Nebojsa Strugar,  Nikola Marojević, Blažo Papović, Drago Perović, Vasilije Radulović, Novica Đurić, Žarko Leković, Pero Radonjić.

 

Check Also

PODGORICA: Sjutra organizovan MARŠ NA SPUŽ

Demokratski front organizovaće sjutra manifestaciju podrške Milanu Kneževiću, pod nazivom “Marš na Spuž”. Nakon obraćanja ...

DF će za Dan nezaisnosti “marširati na Spuž”: Posvetiće 21. maj Milanu Kneževiću

Demokratski front najavio je za Dan nezavisnosti 21. maj protestnu šetnju do Zavoda za izvršenje ...

2 Komentari

  1. Sasa Božović

    LOPOVSKA POSLA! OVIMA JE SRPSTVO PROFESIJA OD KOJE SU SE DOBRO NAPLASTILI, A PO VAZDAN JADIKUJU KAKO SU UGROŽENI!!! TAKO SVAKO MOJ BIO UGROŽEN

  2. Neka je sa Srecom braco Srbi iz Crne Gore… Sasa moze samo da sikce i kuka. Sta ste mislili, da mi Srbi nemamo para? Da ne umijemo da sagradimo zgradu, da se okupljamo druzimo. Imamo mi pravo da promovisemo nasu kulturu i tradicionalne Crnogorske vrijednosto, a to je cisto Srpstvo. Crna Gora je uvjek bila uzdanica i ponos svekolikog Srpskog naroda, i ponovo ce biti. Spracemo bruku i ljagu koju nam je na obras bacio DPS lopovluk i lazi. Cijela ideologija DPS sektasa ce da se rasprsne ko balon, cim Milo i Dule i ostali banditi sjasu… Srpstvo je u Crnoj Gori nesalomivo. Nije ga slomilo 5 vjekova Otomanskog jarma, pa nece ni 30 godina DPS lopovluka i lazinjanja. Neka nam je sa srecom braco Srbi! Do pobjede!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *