Poznati pjevač hitno prebačen u bolnicu - Volim Podgoricu

Poznati pjevač hitno prebačen u bolnicu

Frontmen najveće balkanske muzičke senzacije subotu je proveo u primanju čestitki, ali je slavlje kartko trajalo

Dvostruko slavlje zbog rođendana i premijere spota „Santa leda“ pjevač „Lapsus band-a“ Emir Aličković započeo je uz prijatelje i muziku a završio u bolnici.

 Frontmen najveće balkanske muzičke senzacije subotu je proveo u primanju čestitki kako zbog svog 21. rođendana tako i zbog nove pjesme koja je odmah po objavljivanju pokupila nepodijeljene simpatije publike, pa je želio da sve to adekvatno proslavi. Ali, slavlje je potrajalo samo nekoliko sati, jer je zbog malaksalosti i povišene temperature morao da primi infuziju.

Protekli period bio je buran kako zbog ljetnje turneje koje je bila rasprodana još prije početka, tako i zbog novih projekata. Pjesma „Santa leda“ i moj rođendan bili su vrhunac, ali očigledno je da me organizam opominje da ipak moram malo da povedem računa i o zdravlju. Pozlilo mi je na proslavi ali već nakon što sam primio terapiju osjećam se bolje a ovo je ionako vikend u kome pravimo pauzu između ljetnje i zimske turneje pa ću moći da se potpuno oporavim do sledećeg vikenda što je dobro jer od naredne nedelje pa do Nove godine nemamo slobodan vikend pošto je sve, kao i ljetos, unaprijed rasprodano – rekao je pjevač najpopularnijeg mladog benda u regionu.

NE

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com