UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u market i od radnice oteo 530 eura! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u market i od radnice oteo 530 eura!

Podgorica: Razbojništvo počinjeno u marketu „Cvilin“ rasvijetljeno za dva sata; osumnjičeni lišen slobode

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno na štetu marketa „Cvilin“, saopšteno je portalu ,,Volim Podgoricu” iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su 17.09.2017. godine oko 23,20 časova, postupajući na osnovu dobijene informacije da je počinjeno krivično djelo razbojništvo na štetu marketa „Cvilin“ u kratkom roku rasvijetlili ovo krivično djelo i lišili slobode R.V. (35) iz Podgorice. On je, kako se sumja, ovo krivično djelo počinio na način što je oko 21,20 časova maskiran ušao u market „Cvilin“ i uz prijetnju nožem od zaposlene otuđio pazar u iznosu od 530 eura, nakon čega se dao u bjekstvo motornim vozilom marke „VW Vento“ nepoznatih registarskih oznaka.

Preeduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i postupajući na osnovu dobijenih informacija o izgledu motornog vozila koje je osumnjičeni koristio, policijski službenici su ovo vozilo primijetili u ulici Serdara Jola Piletića i nakon kraće potjere ovo lice lišili slobode u naselju Drač.

Otuđeni novac je pronađen i biće vraćen vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se R.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, saopšteno je našem portalu iz UP.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com