RACIJA U ,,BOGARTU”: Uhapšen Podgoričanin, našli mu oružje i municiju! - Volim Podgoricu

RACIJA U ,,BOGARTU”: Uhapšen Podgoričanin, našli mu oružje i municiju!

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć izveli ciljanu raciju u ugostiteljskom objektu Bogart i tom prilikom lišili slobode jedno bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

Naime, službenici CB Podgorice su, 19.09.2017. godine oko 22,30 izveli raciju u ugostiteljskom objektu Bogart u ulici 13. jula. Prilikom pregleda bezbjednosno interesantnog lica M.V. (30) iz Podgorice, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „Mauser“ kalibra 7,65 mm sa pet komada municije u okviru, u ilegalnom posjedu.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom držabnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

Oduzeto oružje i municija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centaru.

1 komentar

  1. Amazing you hit it on the “dot” the – Gulvafslibning | Kurt Gulvmand I will post to Twitter and Facebook By the way whats the latest on Bahrain awesome news reports.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com