Potpisivanje četiri ugovora za realizaciju projekta Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici - Volim Podgoricu

Potpisivanje četiri ugovora za realizaciju projekta Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici

Ministar finansija Darko Radunović, ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i direktor gradskog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Vladan Vučelićpotpisaće sjutra (petak, 22. septembar 2017.) na Vili „Gorica“ u 10:00 časova, četiri ugovora za realizaciju projekta Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici, sa šefom odsjeka za komunalnu infrastrukturu za zemlje Jugoistočne Evrope i Turske Kirkom Mildnerom i menadžerkom za oblast komunalne infrastrukture u Crnoj Gori Njemačke banke za obnovu i razvoj (KfW) Sonjom Vaserman.

Dva ugovora, i to: Standardni ugovor o zajmu između Vlade Crne Gore – Ministarstva finansija i Njemačke banke za razvoj (KfW) u iznosu od pet miliona eura, kao i Ugovor o promotivnom zajmu između Vlade Crne Gore – Ministarstva finansija i Njemačke banke za razvoj (KfW) u iznosu od 30 miliona eura potpisuju ministar finansija Darko Radunović, šef odsjeka za komunalnu infrastrukturu  za zemlje Jugoistočne Evrope i Turske Njemačke banke za obnovu i razvoj (KfW) Kirk Mildner i menadžerka za oblast komunalne infrastrukture u Crnoj Gori Njemačke banke za obnovu i razvoj (KfW) Sonja Vaserman.

Zasebni ugovor između Glavnog grada Podgorica, Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Podgorica, Ministarstva održivog razvoja i turizma i Njemačke banke za razvoj (KfW) potpisuju ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, direktor gradskog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Vladan Vučelić, šef odsjeka za komunalnu infrastrukturu  za zemlje Jugoistočne Evrope i Turske Njemačke banke za obnovu i razvoj (KfW) Kirk Mildner i menadžerka za oblast komunalne infrastrukture u Crnoj Gori Njemačke banke za obnovu i razvoj (KfW) Sonja Vaserman

Ugovor o finansiranju i projektu (Ugovor o grantu) obezbijeđenom iz investicinog okvira za Zapadni Balkan (WBIF) potpisuju ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, direktor gradskog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Vladan Vučelić, šef odsjeka za komunalnu infrastrukturu  za zemlje Jugoistočne Evrope i Turske Njemačke banke za obnovu i razvoj (KfW) Kirk Mildner i menadžerka za oblast komunalne infrastrukture u Crnoj Gori Njemačke banke za obnovu i razvoj (KfW) Sonja Vaserman.

Nakon potpisivanja, učesnici će dati izjave za javnost.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2017. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu [email protected] ili telefaksom na broj 020/224-450.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com