Da li je zaista tako? Ova tri znaka će vas prevariti, a neće ni trepnuti - Volim Podgoricu

Da li je zaista tako? Ova tri znaka će vas prevariti, a neće ni trepnuti

Dok Djevica napada partnera, Rak će početi da se udaljava od njega.

Blizanci

Blizanci ne planiraju preljubu, ali to urade “dok kažu keks”. Ako posumnjaju u vjernost voljene osobe, praštaju, jer ni sami nisu mnogo bolji. Muškarcima Blizancima, preljuba se jednostavno desi, a ukoliko njihova partnerka za to sazna, ubjeđivaće je da “nije onako kako izgleda”. Nije zlopamtilo, živi u sadašnjosti, a njegova deviza je “uzmi sve što ti život pruža”.

Strijelac

Nevjeran po prirodi, čak i kad se trudi da bude odan, jednostavno mu se namjesti situacija i on ne može da odoli ljubavnom izazovu. Zato obično ima bar nekoliko značajnih veza ili brakova, a ako ostane u jednom braku, nije vjeran, osim ako se ne oženi oko četrdesete. Za razliku od žene Strijelca koja više voli surovu istinu nego najslađu laž (i zato nevjerstvo ne prašta), muškarac rođen u ovom znaku partnerkino nevjerstvo umije da oprosti, jer je svjestan da ga je na neki način i zaslužio.

Vodolija

Vodolija voli da drugima drži lekcije o moralu dok ih sama krši, jer kome će da priušti zadovoljstvo, ako ne – sebi. Imponuje im što ih bije glas zavodnika u društvu, ali u svojoj samoživosti ne primjećuju da to smeta osobi s kojom su u emotivnoj vezi. Iako nevjeran, muškarac Vodolija insistira na poštenju, pa teško prašta, zato što ne može da vjeruje da je njegovoj partnerki neko drugi mogao biti interesantniji od njega. Pošto od sebe odbije sve one odane, Vodolija obično završi pored žene koja će mu biti sve drugo, samo ne – vjerna.

Astro zabava

 

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com