Učenik brutalno prebio bivšu djevojku u školi - Volim Podgoricu

Učenik brutalno prebio bivšu djevojku u školi

Jedan učenik gimnazije u Sremskim Karlovcima u Srbiji pretukao je prošle nedjelje u školi svoju bivšu devojku s kojom, ide u isti razred, piše „Blic“.

Do incidenta je došlo poslije časa. Momak je prvo, poslije verbalne rasprave, djevojčicu udario pesnicom u potiljak, ali tu nije bio kraj. Kada je ona počela da se brani, dobila je i udarac glavom o zid. Pojedinci koji su prisustvovali događaju tvrde da je ona poslije prvog udarca skočila na njega, a on je bacio sa sebe, prilikom čega je ona udarila glavu, dok drugi kažu da je mladić namjerno udario njenom glavom o zid pošto je počela da mu pruža otpor.

Blic piše da je nemilu scenu vidio i profesor, a da je razredni starješina povrijeđenu učenicu odvezao u Urgentni centar, gdje je utvrđeno da nije zadobila teže povrede.

“Sve se to odigralo poslije časa koji su imali. Oni su ranije bili u vezi, a ona ga je ostavila. Međutim, nešto mu je dobacila, da bi je on poslije toga udario. Kratko je trajalo, ali je ipak nasilje kakvo se baš rijetko viđa u našoj školi” – navodi izvor Blica.

Iz gimnazije u Sremskim Karlovcima nijesu odgovorili na pitanja o incidentu, kao ni o mjerama koje su eventualno preduzeli protiv učenika.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com