Home / PG INFO / Aktuelno / UHAPŠEN PODGORIČANIN: Zlostavljao djevojku, dva dana je držao zatvorenu u kući?
FOTO: Ilustracija

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Zlostavljao djevojku, dva dana je držao zatvorenu u kući?

Oštećenoj zadao više udaraca otvorenom šakom u predjelu glave i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja.

Policija je uhapsila Ludviga Duševića (43) iz Podgorice zbog sumnje da je zlostavljao djevojku.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su postupajući po operativnim saznanjima u kratkom roku lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.

Naime, službenici CB Podgorica su, 10.10.2017. godine, postupajući na osnovu operativnih saznanja lišili slobode L.D. (43) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje na štetu A.J iz Podgorice. On se sa oštećenom, 07.10.2017. oko 19,00 časova, po prethodnom dogovoru, našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići. Nakon kraćeg verbalnog konflikta, L.D. je, kako se sumnja, oštećenoj zadao više udaraca otvorenom šakom u predjelu glave i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja.

L.D. je, sumnja se, oštećenu A.J, mimo njene volje, držao zatvorenu do 09.10.2017. godine do 08.00 časova, kada joj je dozvolio da se taksi vozilom udalji iz kuće radi ukazivanja pomoći, uz prijetnju da nikome ništa ne kaže.

A.J. je ukazana medicinska pomoć. Policiji je prijavljen događaj. Konstatovano je da je A.J. zadobila više lakših tjelesnih povreda.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se L.D. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.

VOLIM PODGORICU

 

 

 

Check Also

HOROR: Majka i kćerka na zidovima ispisale poslednju poruku, pa prerezale vene: “Sad je smiješno, ali neće biti kad vas stigne kletva”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Sama je kriva, sto se druzi sa Tuzanima! Smijemo li mi Crnogorci tac njihovu neku zenu? U Tuze kad odemo, sto bi bilo da neku pogledamo mrko? A oni nase zlostavljaju, drogiraju, siluju, orgijaju. Al nisu samo oni krivi. No ove nase Crnogorke, ponosite, sto ih mos zavet sa audijem iz rokspeda i jos kad tuzanin stavi 5,6 mobilnih na kontorolnu tablu, kapu, naocare gucci, osmjeh od miljeun leka!!! Jednostavno za kloinke iz trgovinske i ekonomske, polumaloljetne, to je preveliko iskusenje! A cutite mrcenice Podgoricke, to vi je slika vase casti i morala. Te vas Tuzani otimaju i orgijaju po vama i posle vas u kontejner ubace. Tako su jednu malu iz bloka izorgijali, sa njom nadrogiranom prije 7,8 godina i bacili je ujutro u blok 5 u kontejner, tu su je roditelji nasli! Ojha Sigurnim Korakom! BOlje vi je u Portom, makar koju kintu zaradite mrcenice bludne!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *