Početna » PG INFO » Aktuelno » Ekipe “Zelenilo”d.o.o prethodnih dana intenzivno radile na terenu

Ekipe “Zelenilo”d.o.o prethodnih dana intenzivno radile na terenu

Ekipe “Zelenilo” d.o.o. Podgorica su u toku protekle nedjelje bile angažovane na poslovima održavanja i uređenja zelenih površina na više lokacijama na teritoriji Podgorice, kao i opština u okviru Glavnog grada Golubovaca i Tuzi.
Radovi su izvođeni u dijelu košenja i grabuljanja travnjaka u Ulici Meše Selimovića (dječije igralište), park-šumi Tološi,na Bulevaru Vilija Branta, zatim na prostoru Arheološkog lokalitea “Duklja” i prostoru oko Doma zdravlja u Tuzima. Paraleno su izvođeni radovi na orezivanju žbunja i žive ograde na bulevarima Vojvode Stanka Radonjića i Miloša Rašovića i sječi polomljenih grana u Ulici Svetozara Markovića, dječijem parku na Kruševcu i Ulici 27. marta.
Ekipe Zelenila su intenzivno izvodile i radove na pejzažnom uređenju zelenih površina u Ulici Dositeja Obradovića (JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju) i prostoru oko Doma zdravlja u Tuzima, a sprovedene su i dvije akcije iskopa sadnih jama i sadnje biljnog materijala u dvorištima OŠ “Radojica Perović” i OŠ “Vladimir Nazor”.

Sječa stabala na Bulevaru Mihaila Lalića i Vijenacu Kosovskih junaka, kao i uklanjanje samoniklog rastinja na više lokacija na području opštine u okviru Glavnog grada Tuzi bile su aktivnosti koje su završene shodno planu rada Zelenila u toku protekle nedjelje. Takođe, tokom protekle sedmice izvođeni su radovi i na ugradnja hidrantske mreže u Ulici Dositeja Obradovića i redovnom čišćenju i uređenju parkovskih površina.

Check Also

Sjutra suđenje Hamidu Beharoviću optuženom da je ratovao za ISIL

Ulcinjaninu Hamidu Beharoviću, optuženom da je ratovao na teritoriji Sirije za terorističku organizaciju ISIL, sjutra se nastavlja ...

Ovo je pozadina neviđenog haosa: Iza užasnih scena u Beogradu su kriminalci iz Splita?

Pozadina scena na beogradskom derbiju je, kao što se i pretpostavljalo, kriminal. Scene nasilja sa ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *