Početna » NOVOSTI » Društvo » NP Durmitor: Nacionalni park Durmitor generiše razvoj sjevera Crne Gore

NP Durmitor: Nacionalni park Durmitor generiše razvoj sjevera Crne Gore

Naime, Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore – NP Durmitor organizovali su Sjednicu socio-ekonomskog savjeta u Upravi NP Durmitor na Žabljaku. Jedna od ključnih tema koje su razmatrane tokom sjednice bila je Analiza rezultata tekuće turističke sezone sa prijedlogom mjera za pripremu i unaprijeđenje naredne zimske i ljetnje turističke sezone u NP Durmitor.

Na početku Sjednice učesnike je pozdravio direktor JPNPCG Elvir Klica koji je istakao značaj održavanja Socio-ekonomskih sjednica u cilju saradnje i razmatranja ključnih problema i izazova sa kojima se susreću lokalne uprave i zajednice. Takođe je kazao da sugestije i prijedlozi članova Savjeta daju podsticajne i kvalitetne smjernice u kom pravcu razvijati planove i programe NPCG u budućem periodu.

Klica je informisao da su NPCG ostvarili uspješnu turističku sezonu, posebno Parkovi na sjeveru Crne Gore, među kojima posebno mjesto pripada NP Durmitor.

Na Sjednici su, između ostalih, govorili i direktor NP Durmitor Tomo Pajović i predsjednik Opstine Zabljak Veselin Vukićević.

Check Also

Prvo što vidite na slici otkriva vašu najveću želju i prepreku da je ostvarite

Prvo što vam na slici privuče pažnju otkriće vam vašu najveću želju, ali i eventualnu ...

Optuženi za prevaru gradi na divlje u Crnoj Gori?

Be­o­gra­đa­nin Dra­ško Pa­šić, ko­ji je u Sr­bi­ji op­tu­žen za zlo­u­po­tre­be dr­žav­nog nov­ca i da je ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *