Početna » NOVOSTI » Hronika » PODGORICA: Maloljetnik ukrao 470 eura, lap top, dva mobilna telefona i tri para naočara?

PODGORICA: Maloljetnik ukrao 470 eura, lap top, dva mobilna telefona i tri para naočara?

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja kriivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili četiri krivična djela teška krađa i tom prilikom lišili slobode jednog maloljetnika.

Naime, službenici CB Podgorica su rasvijetlili četiri krivična djela teška krađa počinjena u septembru i oktobru ove godine na štetu fizičkih i pravnih lica i tom prilikom lišili slobode maloljetnog H.E. (15) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio ova krivična djela. On je, kako se sumnja, otuđio ukupno 470 eura, lap top, dva mobilna telefona i tri para naočara.

Dio otuđenih stvari je pronađen i biće vraćen vlasnicima.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgoroci koji je naložio da se ovo lice liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio četiri krivična djela teška krađa, i da mu se uz krivičnu prijavu privede.

VOLIM PODGORICU

 

 

Check Also

Filipu Radoviću nagrada od 10 hiljada eura

Ministar sporta Nikola Janović primio je danas Filipa Radovića, jednog od najtrofejnijih crnogorskih paraolimpijaca,, koji ...

TEŠKA POVREDA SRPSKOG CENTRA: Kraj sezone za Kuzmića?

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić najvjerovatnije je završio sezonu, zbog povrede koju je doživio povredu sredinom ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *