Početna » NOVOSTI » Hronika » UHAPŠENI PODGORIČANI: Mladići šenlučili ispred lokala „Koliba“?

UHAPŠENI PODGORIČANI: Mladići šenlučili ispred lokala „Koliba“?

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinila krivičo djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

Naime, službenici CB Podgorica su, 12.10.2017, postupajući po informaciji da se ispred ugostiteljskog objekta „Koliba“  u Gornjim Kokotima, šenluči, izašli na lice mjesta i ispred objekta zatekli čaure.  Pregledom objekta i lica, kod N.R. (28) iz Podgorice je pronađen i oduzet pištolj marek „Franc Police“ kalibra 7,65 mm u ilegalnom posjedu. Pretresom motornog vozila „Audi A3“ podgoričkih registarskih oznaka, koji je u vlasništvu M.V. (30) iz Podgorce, u prtljažniku je pronađena lovačka puška za koju ovo lice posjeduje oružni list.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

VOLIM PODGORICU

Check Also

LAŽU VAS. “Opozicija” i njeni LIDERI će nastaviti da žive na NAŠOJ GRBAČI narednih 8-10 godina

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Šest radova ušlo u uži izbor za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje prostora Sadine  

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *