URA DPS-u: Skupštinu ste pretvorili u cirkus - Volim Podgoricu

URA DPS-u: Skupštinu ste pretvorili u cirkus

Veliki je napredak dočekati da se neko iz vladajuće partije odluči da potpiše saopštenje i zbog toga poštovanje kolegi Muratoviću ali ne možemo a da ne budemo zabrinuti za  mentalnu higijenu bilo kog člana DPS-a jer njihov razum popušta pri objektivnoj percepciji stvarnosti, istakao je Goran Šućur, član odbora pokreta URA u Nikšiću kao odgovor na reagovanje Borisa Muratovića.

“Zaista nas čudi da posle našeg jasnog stava i nedvosmislenog odbijanja poziva premijera Markovića i ‘sinđelićevih poslanika’, da nema povratka u parlament bez datuma izbora, sad i Vi kao nusprodukt kriminalne organizacije ponavljate riječi i otrcane fraze pokusavajući da predstavite parlament legitimnim. Ne gospodine Muratoviću, parlament koji je nastao u danu kada je navodno planiran teroristički napad uz zvuke policijskih sirena  ne može biti legitiman”, kazao je Šućur.

On je naglasio da je bojkot iznuđeno stanje, a da odgovornost za političku krizu leži isključivo u DPS-u.

“Ukazujemo i ukazivaćemo na propuste vlasti i štetne zakone koje kriminalne organizacije preko vaših kvazi poslanika guraju u zakonodavni sistem i na taj način legalizuju poharu Crne Gore i njenih građana, a Vi i ostale marionete DPS-a isključivo služite da građanima rukom prekrivate oči dok im iz džepa istresaju posljednje eure. A smiješna je konstatacija  da Skupština radi svjesno i odgovorno. U toj skupštini podsjećamo ne učestvuje polovina predstavnika Crne Gore, a vladavinom Vašeg DPS-a ta institucija ušla je u viceve”, istakao je Šućur.

Kako sistem funkcioniše i kako radite na stvaranju boljih uslova za život pokazali ste u gotovo tri decenij a izlišno bi bilo ponavljati rezultate tog vašeg rada koje građani dobro zanju, naglasio je Šućur.

“URA je principijalna stranka, u kojoj nema vođa kriminalnih organizacija i samo ta činjenica je dovoljna da budemo superiorniji od vas.  Stojimo  iza svojih riječi i stavova, tako da vam još jednom ponavljamo da povratka u parlament nema bez datuma izbora”, zaključio je Šućur.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com