Home / NOVOSTI / Milačić sa Železnjakom u Moskvi

Milačić sa Železnjakom u Moskvi

 

Lider političke organizacije Otpor beznađu i osnivač Pokreta za neutralnost Crne Gore Marko Milačić sastaće se početkom sledeće sedmice u Moskvi sa funkcionerom partije Vladimira Putina, Jedinstvena Rusija, Sergejom Železnjakom.

Milačić će – u okviru sedmodnevne zvanične posjete Rusiji – sa Železnjakom, zamjenikom sekretara Generalnog savjeta Jedinstvene Rusije i članom Odbora za spoljne poslove Državne dume, razgovarati o brojnim aktuelnim pitanjima koja se tiču odnosa Crne Gore i Rusije, budućnosti odnosa dvije države, ali i drugim važnim regionalnim i ostalim pitanjima.

“Posjeta Rusiji u ovom trenutku, kada zvanična anti-ruska histerija u Crnoj Gori doseže svoj maksimum – nezabilježen u istoriji tri vijeka zvaničnih odnosa – ne samo da je važna, već je, vjerujem, neophodna. Dužnost i obaveza, naročito mlađe generacije, jeste da se ti odnosi pod hitno ozdrave i postave na temelje najbližih političkih, ekonomskih i kulturnih veza između dvije države, temelje koji će odoljeti izazovima budućnosti. Ono što – sankcijama, propagandom i drugim vidovima neprijateljstva – rade Đukanović, Marković i ekipa, pod hitno se – zbog vitalnih intresa Crne Gore i naroda koji želi najbolje moguće odnose sa Rusijom – mora počistiti”, kazao je Milačić uoči posjete.

Milačić će, osim sa Železnjakom, razgovarati sa brojnim ljudima iz javnog života Rusije, predstavnicima medija, kao i sa našom dijasporom u Moskvi.

Sa Milačićem će u posjeti biti i jedan od osnivača Otpora beznađu, advokat i borac za vladavinu prava Božidar Čarmak.

Check Also

ZLOČIN ZBOG NEVJERSTVA: Dragutin zatekao ženu sa ljubavnikom i presudio mu sjekirom!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *