ŠOKANTNE OPTUŽBE NA RAČUN BIVŠE SUPRUGE: Evo šta je Ivan Marinković sada ispričao o Goci Tržan - Volim Podgoricu

ŠOKANTNE OPTUŽBE NA RAČUN BIVŠE SUPRUGE: Evo šta je Ivan Marinković sada ispričao o Goci Tržan

Ivan Marinković rešio je da više ne ćuti o razvodu i otkrio sve Gocinom ljubavniku.

Prema njegovim riječima, Goca Tržan i on razveli su se posle pet godina braka kada je saznao da ga vara. U vili “Parova” ispričao je detalje navodne Gocine preljube.

“On se zove Marko. Ona je bila pozvana od strane jedne televizije da sa dvije poznate ličnosti da jednu firmu beogradsku koja distribuira alkoholna pića, tačnije viksije, ode na tri dana u Škotsku da ih reklamiraju. Meni je bilo čudno, jer znam da Goca ne pije alkohol, da je totalni antialkoholičar, a pristala je da reklamira takav neki proizvod. Ja sam imao veliku želju da odem u Škotsku, veže me za neki fudbal koji pratim. Ona se vratila u Beograd i tada su počeli ti problemi. Tada sam primjetio da šara, vara, da krije telefon. Počela je da izlazi sa tim momkom”, iznio je ove šokantne detalje Marinković prije nekoliko dana u uživo programu “Hepi” televizije i nastavio:

“Mi smo do tada na svaku svadbu, na svaku proslavu išli zajedno. Kao svi bračni partneri, ali sam primjetio da je počela da me izbjegava. I onda je počela da priča kako sa tim prijateljima iz Škotske ide na večeru, a mene ne zove. Onda je išla da skače nekim paraglajdingom. Ja kažem: “Ajde, idem i ja sa tobom taman da te snimam kamerom kako skačeš”, a ona mi je rekla da mora da proveri sa nekom producentkinjom. Ta žena joj je rekla da ja mogu da krenem, a onda je Goca meni rekla: “Ti ipak ne treba da ideš”. Ubrzo sam ja već bio siguran da ona mene vara”, ispričao je Marinković, ali se Tržanova nije oglasila još uvijek povodom ovih njegovih navoda.

Kurir

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com