Izložba plakata i fotografija “10 godina Antićevih dana” - Volim Podgoricu

Izložba plakata i fotografija “10 godina Antićevih dana”  

 

Izložba plakata i fotografija „10 godina Antićevih dana“ biće otvorena u okviru ljetos obnovljene saradnje KIC-a „Budo Tomović“ i Kulturnog centra Novog Sada u srijedu, 25.oktobra, u izložbenom holu KIC-a, u 19 sati.

 

„Manifestacija „Antićevi dani“ u Novom Sadu traju od 2007.godine, a  organizuju se u Kulturnom centru Novog Sada u znak sjećanja na pjesnika Miroslava Antića, svakog marta, na njegov rođendan. Tokom jubilarnih desetih Antićevih dana, ove godine je organizovana izložba u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada, a u okviru nje su predstavljeni svi medijski članci objavljeni na temu manifestacije, koji su i svojevrstan prikaz razvoja ove manifestacije tokom vremena. Takođe, ova izložba je pokazala porast interesovanja publike svih uzrasta za lik i stvaralaštvo Miroslava Antića, a dio nje će moći da vidi i publika u Podgorici.“ piše u katalogu izložbe

Izložbu posvećenu poznatom pjesniku posjetioci će moći do pogledaju do 30.oktobra, a otvoriće je direktor marketinga Kulturnog centra Novog Sada Mirsad Avdić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com