VJEROVALI ILI NE?! Crnogorske sudije ,,spriječile” pobjedu naših momaka? - Volim Podgoricu

VJEROVALI ILI NE?! Crnogorske sudije ,,spriječile” pobjedu naših momaka?

Bez povrijeđenih Vuka Borozana, Vaska Ševaljevića, Žarka Pejovića i Nemanje Grbovića, uz pomalo čudan sudijski kriterijum domaćih arbitara, “lavovi” nisu mogli do nečeg više od poraza u prvom prijateljskom meču protiv Češke 28:26, u dvorani Verde u Podgorici.

Meč koji je odigran u okviru EHF nedjelje i koji je za obje selekcije početak priprema za Evropsko prvenstvo obilježili su povratnik Stevan Vujović i Marko Lasica sa po šest golova, ali i sudije Novica Mitrović i Miljan Vešović. Naši rukometaši smatrali su da su arbitri iz Podgorice krivci za poraz i nakon meča imali žestoku raspravu sa njima…

“Izgleda da nam ne ide na prijateljskim utakmicama, ali biće dobro dok god nam ide na zvaničnim” rekao je nakon meča naš selektor Dragan Đukić, koji je zajedno sa sportskim direktorom Blažom Lisičićem i smirio situaciju između “lavova” i sudijskog para.

Isti rivali odigraće danas (18.00h) na istom mjestu i drugi prijateljski meč, a “lavovi” će ponovo biti bez pomenuta četiri povrijeđena saigrača.

Dnevne novine

2 komentara

  1. Wonderful website you made here, great topic and it is definitely something lots of people want discussing Im sure many other people accept me, so continue posting! haha

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com