CECINA ĆERKA U RIJALITIJU: Anastasija dobija nestvaran honorar! - Volim Podgoricu

CECINA ĆERKA U RIJALITIJU: Anastasija dobija nestvaran honorar!

Anastasija Ražnatović dobila je ponudu da učestvuje u bugarskom rijalitiju. Privatna produkcija iz Sofije želi da prati svaki korak naslednice Svetlane Cece Ražnatović, i to za honorar od 100.000 eura.

– Rijaliti bi bio nalik američkom u kome učestvuje porodica Kardašijan. Zamišljeno je da Tasin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kajli Džener. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Tasine drugarice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina ćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi s drugaricama po klubovima – otkriva izvor Kurira i dodaje da su Anastasiji ponudili da joj unapred uplate honorar:

– Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će ovaj projekat biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina ćerka ima armiju obožavalaca na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Ražnatovići dobijaju ponudu za rijaliti. Kaka je jedna produkcijska kuća ponudila Ceci da učestvuje u ovakvom projektu, ona je bila izričita.

Velika srpska zvijezda Ceca Ražnatović i njena ćerka do sada se nis oglašavale povodom navoda da će Anastasija ući u bugarski rijaliti.

Story News

2 komentara

  1. Koga oni forsiraju u mains tream medijima, jado moj! Potpuno nebitne retardirane osobe, bez ikakvih licnih kvaliteta. Bitno je samo da joj je majka poznata, i da ima armiju fanova. I sad ce da prave Kardashiane od Raznatovica. Koje li ce vrijednosti da promovisu? Mozda rad za spijunske sluzbe, kriminal, ratne zlocine ili kradju nakita i frizidera sa ratista, ka sto joj je otac radio! Da promovise materijalizam, Satanizam, paganstvo, poganstvo!!! Kopiraju Satanske Americke reality showove, kopiraju njihove lazne zvijezde, koje su sve u kandzama vladara iz sijenke! Dajte ljudi ne pratite ovu mladu nesretnicu, jer da imalo obraza ima poklonila bi tih 100 hiljada evra! U dobrotvorne svrhe, izlijecila bi bar jedno dijete! Koje zbog tih istih kriminalaca i politicara ne mogu da se lijece!!! O tome treba da pricamo !!!

  2. Considering another person whom knows about reports, still would not realize how to travel alongside one another? You may be just a friend or relative that does not have any any time to help you relax as well as dwelling and additionally hammer outside phrases even on a key pad.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com