Bajaga najavio novi album - Volim Podgoricu

Bajaga najavio novi album

Popularni Momčilo Bajagić Bajaga rekao je da zajedno sa svojim instruktorima imao „milion“ svirki u toku ljeta, ali da je sada došlo vrijeme za rad u “Studiju O” u Beogradu.

“Ništa oko novog albuma nismo radili do polovine septembra. Poslije beogradskog nastupa u Rajićevoj, došli smo kod Olivera Jovanovića. Mi smo stara ekipa. Mi smo imali nekad, zajedno sa basistom Cveletom, studio na Avali. Ovo je nešto mnogo bolje”, istakao je Bajaga.

Cijenjeni muzičar ističe da su studiji maltene izumrli. Prema njegovim riječima, već je poznato šta će se naći na novom albumu “Bajage i Instruktora”.

“Osam pjesama smo prebacili na traku. Imaju gotove muzike i tekstove. Dvije su skoro pri kraju, tri-četiri su 80 odsto gotove. Imam još jednu pjesmu koju radim, možda bi to bila deveta. Planiram da napravim još dvije-tri, pa možda i da ne snimimo sve. Nikad ne možeš da predvidiš koliko će to trajati. Ovoga puta stvarno ne želimo da žurimo. Pet godina je od posljednjeg albuma, i pošto ne radim to često, onda bar da radim kako valja. O studiju smo se dogovorili do Nove godine, ali pošto će u tom periodu biti i koncerata, to će nas ponovo malo izbaciti iz ritma, pa ćemo, vjerujem, raditi i u januaru”, kaže Bajaga.

On bi želio da već na proljeće novi album bude dostupan.

“To bi bilo realno, bez opterećenja. Nemam nikakav ugovor koji me obavezuje da moram da završim nešto. Samo mi je bitno da bude dobro, i na tome radimo. Imamo, za sada, hvala bogu, i dosta sreće. Nekako mi se čini da su se svi uželjeli velikih zvučnika, velikog studija. Producent je Saša Habić, sa kojim smo uradili mnogo dobrih albuma. Biće tu možda i nekih gostiju. Za sada je jedino od ljudi van benda gitarista Saša Ranđelović Ranđa odsvirao solo u jednoj pjesmi”, ističe Bajaga.

2 komentara

  1. Thought target, penalize, status, respect, fortitude and even security. These types of some of the ideas that Tang Soo Commence, Vietnamese style with regards to self defense purposes, can tutor individuals along with instilling in your soul the flexibility not just to shield your self however , the key skill set towards how to spot real danger warnings in order tto avoid potential fight all in all.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com