Evo od kada počinje redovan saobraćaj na pruzi Bar-Beograd-Bar - Volim Podgoricu

Evo od kada počinje redovan saobraćaj na pruzi Bar-Beograd-Bar

Od 14. no­vem­bra us­po­sta­vi­će se re­do­van že­lje­znič­ki me­đu­na­rod­ni put­nič­ki sa­o­bra­ćaj na pru­zi Bar–Be­o­grad–Bar pre­ma va­že­ćem re­du vo­žnje, sa­op­šte­no je iz Že­lje­znič­kog pre­vo­za Cr­ne Go­re (ŽPCG). Iz tog pred­u­ze­ća su ka­za­li da su ih iz ,,Sr­bi­ja vo­za“ oba­vi­je­sti­li da su za­vr­še­ni ra­do­vi na in­fra­struk­tu­ri Že­lje­zni­ce Sr­bi­je iz­me­đu sta­ni­ca Re­snik i Vre­o­ci.

– ŽPCG za ko­ri­sni­ke že­lje­znič­kih uslu­ga ima u po­nu­di: dnev­ni voz sa pr­vim po­la­skom na re­la­ci­ji Bar–Be­o­grad iz sta­ni­ce Bar u 7.10 ča­so­va i do­la­skom u Be­o­grad u 19.13 sa­ti. Po­la­zak dnev­nog vo­za na re­la­ci­ji Be­o­grad–Bar iz sta­ni­ce Be­o­grad u 9.10 ča­so­va i do­la­zak u Bar u 21.15 sa­ti. Noć­ni br­zi voz na re­la­ci­ji Bar–Be­o­grad sa po­la­skom iz sta­ni­ce Bar u 19 ča­so­va i do­la­skom u Be­o­grad u 7.06 sa­ti. Po­la­zak br­zog vo­za na re­la­ci­ji Be­o­grad–Bar iz sta­ni­ce Be­o­grad u 21.10 sa­ti i do­la­zak u Bar u 9.13 ča­so­va – sa­op­šti­li su iz ŽPCG.
Ka­ko do­da­ju, u dnev­noj po­nu­di, voz na re­la­ci­ji Bar–Be­o­grad–Bar po­la­zi 14. no­vem­bra sa obez­bi­je­đe­nim kli­ma­ti­zo­va­nim ko­li­ma i uslu­gom u va­gon re­sto­ra­nu.

(Dan)

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog system you have been using? I’m having some small security problems with my latest website and I’d like to find something more secure. Do you have any solutions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com