Početna » ŽIVOT + » Horoskop » OPREZ ŽENE: Ova tri horoskopska znaka su UBJEDLJIVO NAJGORI muževi

OPREZ ŽENE: Ova tri horoskopska znaka su UBJEDLJIVO NAJGORI muževi

Ako se može vjerovati zvjezdama, muškarci rođeni u sledećim znakovima jednostavno nisu za brak.

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivnim, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.

A ova tri znaka su ocjenjena kao ubjedljivo najgori muževi.

Djevica 

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik 

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i djece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancelariji, umjesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vrijeme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrjednije – vrijeme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumijevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojom bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom na to da su i veoma lakovjerne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su nevjerovatno nesigurni.

B92

Check Also

21. VIJEK, CRNA GORA: Učenici bez struje, djeca uče uz šterike…

Atmosfera u Domu učenika, koji je poznat kao „sivi dom“, nije siva nego mračna. Objekat ...

Vujanović Baranima čestitao Dan Opštine

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, čestitao je građanima Bara 24. novembar. Predsjednik je istakao da žali što ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *