Home / ŽIVOT + / Horoskop / OPREZ ŽENE: Ova tri horoskopska znaka su UBJEDLJIVO NAJGORI muževi

OPREZ ŽENE: Ova tri horoskopska znaka su UBJEDLJIVO NAJGORI muževi

Ako se može vjerovati zvjezdama, muškarci rođeni u sledećim znakovima jednostavno nisu za brak.

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivnim, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.

A ova tri znaka su ocjenjena kao ubjedljivo najgori muževi.

Djevica 

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik 

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i djece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancelariji, umjesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vrijeme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrjednije – vrijeme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumijevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojom bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom na to da su i veoma lakovjerne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su nevjerovatno nesigurni.

B92

Check Also

DŽABA ŠTO NE RADITE NA CRVENO SLOVO, AKO OVO NE ZNATE: Najbitniji govor Isusa Hrista koji OBAVEZNO MORATE PROČITATI

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *