Početna » ŽIVOT + » Zdravlje » LJEKARI U ČUDU: Tri kašike ove smjese dnevno, BOMBA ZA KRVNU SLIKU!

LJEKARI U ČUDU: Tri kašike ove smjese dnevno, BOMBA ZA KRVNU SLIKU!

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će uzrokovati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi.

Za ostvarivanje ovog rezultata treba se koncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima. Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira.

On primetno povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na cjelokupnu krvnu sliku.

FOTO: PROFIMEDIA

Sastojci:

200 ml meda,
200 g oraha,
200 g suvog grožđa,
200 ml soka od šargarepe,
200 ml soka od cvekle i
2 limuna

FOTO: GIPHY

Priprema:

Operite limun i presjecite napola. Iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmješajte. Potom dodajte mljevene ili sitno sjeckane orahe i suvo grožđe i ponovo promiješajte.

Navedena količina sastojaka će vam obezbjediti jedan kilogram ukusne i zdrave smjese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru.

Uzimajte po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog lijeka jeste to što nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a nakon dvonedjeljnog korišćenja, provjerite svoju krvnu sliku – sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

 

(Izvor: stil)

Check Also

Hitno potrebna A+ krvna grupa

Potrebna A+ krvna grupa. Za Miloša Toškovića-Klinički centar Podgorica (Kardiohirurgija). Ako je neko u mogućnosti, ...

U susret Danu opštine Podgorica 80 ljudi dalo krv

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Podgorica organizovalo je akciju dobrovoljnog davanja krvi u susret Danu opštine ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *