Rat klanova u Crnoj Gori odnio 24 života - Volim Podgoricu

Rat klanova u Crnoj Gori odnio 24 života

Rat dva najjača kriminalna crnogorska klana – kavačkog i škaljarskog u prethodne tri godine odnio je 24 života.

Policija provjerava da li su još neke likvidacije u Crnoj Gori, ali u zemljama regiona, posljedica sukoba dvije kriminalne grupe iz Kotora.

Osim u Crnoj Gori, ti klanovi su vršili likvidacije suparnika i u Srbiji i BiH.

Prema dosadašnjim istražnim radnjama, policija je sigurna da su u ratu ”kavčana” i ”škaljaraca” stradali: Goran Radoman, Saša Marković, Goran i Radomir Đuričković, Ivan Lopičić, Srđan Vlahović, Goran Dučić, Goran Biskupović, Miloš Bošnjak, Dalibor Đurić, Đorđe Boreta, Dragan Zečević, Đorđe Sekulović, Radovan Matović Rakela, Ivan Nedović, Niko Roganović, Boško Božović, Milan Peković, Goran Lenac, Aleksandar Stanković, i Petar Damjanović.

Takođe, nije isključena ni sumnja da je Božidar Cicmil, koji je prije dvije godine likvidiran u Mostaru, takođ žrtva ovog rata, kao i Vlastimir Milošević, koji je ubijen u Beogradu.

Ispituje se da li je Pljevljak Miloje Vojinović koji je ubijen u bombaškom napadu u blizini Krivog mosta u Podgorici žrtva ovog sukoba.

Pojedini stradali su najvjerovatnije slučajne žrtve krvavog obračuna dvije kriminalne grupe.

(Dan)

1 komentar

  1. This would be the right blog for everyone who hopes to learn about this topic. You already know a great deal its virtually not easy to argue to you (not that I really would want…HaHa). You actually put a fresh spin with a topic thats been discussed for decades. Fantastic stuff, just excellent!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com