Home / ŽIVOT + / Horoskop / Samoća je suđena za ova tri znaka

Samoća je suđena za ova tri znaka

Sa nekim znacima je veoma teško da održite vezu. Za ova tri znaka samoća je kao sudbina i to zbog svog njihovog nezgodnog karaktera, prenosi AstroZabava.

Bik

Bikovi mogu da budu sjajni u vezi, nesebični su i sve će uraditi za osobu koju vole, ali u samom startu veze često prave veliku grešku, a to je da se previše otvaraju i previše daju, dok veza još praktično nije ni počela. Zbog toga često budu iskorišćeni, jer ne mogu na vrijeme da prepoznaju pravo lice osobe koja im se dopada.

Djevica

Problem sa Djevicama je taj što stalno analiziraju partnera. Svakom pokretu i riječi daju prevelika značenja, ili čak i značenja kojih uopšte i nema. Tako imaju nevjerovatan talenat da stvore problem od sasvim bezazlene situacije.

Vaga

Vage, kao što im i ime kaže, stalno nešto mjerkaju i nikada nisu u potpunosti posvećene vezi u kojoj su trenutno. Stalno se osvrću okolo i gledaju šta se još nudi na tržištu, a u međuvremenu zanemaruju probleme koji im se dešavaju u vezi, jer se nadaju da će nešto da “iskrsne”. A kada ne iskrsne, razočarane odlaze iz veze.

Check Also

Ovo mjesto u Crnoj Gori bilo je oaza mira Milene Dravić i Dragana Nikolića

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *