Za vikend sajam Pet&Vet: Promocija odgovornog vlasništva - Volim Podgoricu

Za vikend sajam Pet&Vet: Promocija odgovornog vlasništva

 

 

Ovog vikenda u podgoričkom šoping molu Delta City agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće treći sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet.

Vlasnici kućnih ljubimaca imaće i ovog puta priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom potrepština za svoje mezimce, da iskoriste sajamske popuste, ali i da udome mače ili štenca i savjetuju se sa stručnim licima. Pet šopovi, uvoznici i distributeri hrane i opreme za kućne ljubimce i privatne veterinarske ustanove predstaviće svoju ponudu i usluge i posjetiocima ponuditi povoljnosti prilikom kupovine, a tokom sajma će biti promovisano i odgovorno vlasništvo.

Na sajmu će svoje usluge i ponudu predstaviti 15 izlagača pa posjetioci mogu da očekuju vrlo bogatu i raznovrsnu ponudu. Ovog puta će u ponudi biti i ljubimci poput ptica, kunića, kornjača, ribica i gmizavaca. Veliko nam je zadovoljstvo što smo dobili podršku Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore čija će predstavnica oba dana, u popodnevnom terminu, promovisati kampanju “Be his hero” koju je pokrenula Svjetska organizacija za zdravlje životinja. Ova kampanja se sprovodi u svim zemljama Balkana, a njen cilj je promocija odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima. Nevladine organizacije Ruka-Šapi i Spas će tokom sajma promovisati odgovorno vlasništvo i udomljavanje, a orgnizovaćemo i nagradne igre za posjetioce. Zainteresovanim posjetiocima će biti predočene i prednosti čipovanja i sterilisanja mačaka i pasa, a biće upoznati i sa odlukama lokalnih samouprava o načinu držanja kućnih ljubimaca kao i sa pravilima i uslovima koje treba da ispunjavaju pansioni i skloništa za napuštene životinje i odgajivačnice pasa“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom sajma će biti  organizovani i zanimljivi prateći sadržaji. U okviru nagradne igre „I ja želim ljubimca“ mališani će imati  priliku da osvoje ljubimca iz ponude izlagača, a u nedjelju će biti održano finale nagradnog konkursa „Upoznajte mog ljubimca“ koji se treći put organizuje u okviru sajma Pet&Vet. Na sajmu će biti organizovano udomljavanje štenaca i mačaka kao i veterinarsko savjetovalište u okviru kojeg će posjetioci imati priliku da se posavjetuju sa stručnim osobljem veterinaske ambulante Royal Vet.

 

Na trećem sajmu Pet&Vet učestvuju: ZOO Market (MBM PRO d.o.o), Versele-Laga, Brit (Stratus d.o.o), Pet šop Gileki, PVU MontVet, Happy Dog, Petmarket, ZOO Tropiko, pet šop Scooby-Doo, Vrtni centar Kalia- Sve za kućne ljubimce, Royal Vet, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore, NVO Spas, NVO Ruka-Šapi i Sklonište za napuštene životinje Mali Raj.

 

2 komentara

  1. Many thanks finding the time to go about this amazing, I find myself eagerly regarding and love finding out more to do with this excellent field. In the instance that conceivable, due to the fact accomplish mastery, exactly what thoughts replacing your entire website by having indepth info? This is used for i am.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com