Počinje izgradnja novog stadiona - Volim Podgoricu

Počinje izgradnja novog stadiona

Stadion “Obilića poljana” odlazi u istoriju, budućnost je “Sveti Petar Cetinjski” ono o čemu se spekuliše godinama, po svemu sudeći, dobija konkretnu priču.

Danas će se na Cetinju održati ceremonija u vidu početka radova na novom fudbalskom stadionu koji će uz podršku i saradnju Vlade Crne Gore i FSCG-a biti u skladu sa UEFA standardima.

U čast početka izgradnje danas (13h) je zakazan prijateljski meč između dva kluba koja su dugo godina dijelili teren Obilića poljane utakmica Lovćena i Cetinja!

“Fudbalski klub ‘Lovćen’ poziva bivše prvotimce, cetinjske sportske radnike, navijače i simpatizere, ljubitelje fudbala i sve građane Cetinja da 17. novembra, svojim prisustvom upriliče revijalnu utakmicu kojom će početi građevinski radovi na stadionu na Obilića poljani”, stoji na veb stranici najstarijeg crnogorskog kluba.

Meč će suditi penzionisani arbitar Aleksandar Saša Marković koji je tokom svoje fudbalske karijere nastupao za oba kluba. Inače, u avgustu je saopšteno da je raspisan tender vrijedan oko devet miliona eura za izgradnju novog stadiona, a rok završetka radova je tri godine.

(CDM/Dnevne Novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com