DF: Katniću, odgovaraćeš u Crnoj Gori, uz direktan signal iz sudnice - Volim Podgoricu

DF: Katniću, odgovaraćeš u Crnoj Gori, uz direktan signal iz sudnice

Predsjedništvo Demokratskog fronta saopštilo je da ova partija nikad nije bila složnijia i odlučnja da povede odsudnu političku bitku za oslobođenje Crne Gore i sve koji su uništavali ovu državu privede k poznaniju prava

“Crnogorska javnost već danima ima ekskluzivnu priliku da posmatra kako se sudski proces vijeka, kako su ga u početku nazivali, pretvorio u rovovsku borbu Milivoja Katnića protiv specijalnog državnog tužioca. Postupak koji Cisko Kid iz Bajramovice vodi protiv samog sebe na dnevnom nivou ima sve elemente depresivne euforije sa psihopatološkim trzajima koji sve očevidnije dobijaju oblik mentalne agonije kao u slučaju Raskoljnikova kad priznaje ubistvo babe sjekirom. Tako i specijalni državni tužilac novim lažima na glavnom pretresu svakodnevno sam sebe udara u glavu sjekirom sopstvenih izmišljotina koje nakon pauze od petnaest minuta redovno demantuje novom izmišljotinom. Njegova najnovija tvrdnja da nikad nije optužio zvanične organe Ruske Federacije da su učestvovali u organizovanju tzv. državnog udara u Crnoj Gori predstavlja vrhunac licemjerja, bezobrazluka, nevaspitanja i kukavičluka, jer upravo Milivoje Katnić više od godinu dana, zajedno sa Duškom Markovićem,  Milom Đukanovićem i njihovim amebama od ministara optužuje zvaničnu Moskvu kako je organizovala državni udar ne bi li zaustavila put Crne Gore u NATO”, soapšteno je iz DF-a.č

U saopštenju se dodaje da “Predsjedništvo DF – a sa nevjericom postavlja pitanje da li se to neustrašivi crnogorski talik, legendarni izbacivač iz studentskog doma, alter ego pokojnog Cicerona, paradigma krstaš barjaka sa Vučjeg dola, nosilac “turske glave” na Cetinje,  ipak malo uplašio da će za sve što je izmišljao i saopštavao o Rusiji i DF – u vrlo brzo odgovarati, osim ako mu NATO ne pruži politički azil u Litvaniji da tamo brani granicu Evrope od Sergeja Šojgua.”

“A pošto je Milivoje Katnić izjavio da je Rusija regionalna sila, iskreno bi voljeli da se nikad ne uvjeri u moć i odlučnost ruske države da brani svoje nacionalne interese od zluradih komentara ovakvih opskurnih kreatura. Svjedoci smo da se u prethodnih godinu dana vodila mrtva trka između Katnića, Markovića i Đukanovića ko će dalje pljunuti na Rusiju i priprijetiti DF – u zbog toga što im je bilo potrebno da se pred svojim NATO partnerima predstave kao male, nevine pudlice, koje su našle dovoljno snage, da se bez ičije pomoći, suprostave krvoločnom medvjedu sa Istoka. Tako je Milivoje Katnić na saslušanju Milana Kneževića psovao majku Šojguu i Lavrovu, onda je optužio FSB da je angažovao Sinđelića, zatim kozake i komandose GRU – a koji su spremno čekali na Zlatiboru komandu: “хорошо”. Prošle nedjelje je pozvao rusko ministarstvo inostranih poslova da ispuni svoje međunarodne obaveze i izruči “našeg druga Edija”, a čovjekoliki Srđa Sorošev Darmanović je prije nekoliko dana optužio zvaničnu Moskvu da skriva druga Edija i ostale bjegunce od “crnogorske ruke pravde”.  Vrhunac novog optuživanja  predstavlja sinoćnja Đukanovićeva izjava da je dosadašnji sudski postupak nedvosmisleno pokazao da iza tzv. državnog udara u Crnoj Gori stoji Rusija, kojom osim što se nastavlja antiruska histerija, u stvari je i pročitana osuđujuća presuda  Rusiji i DF – u. Što se nas tiče, ovu već najavljenu i napisanu presudu Rusiji i DF – u Milivoje Katnić i Milo Đukanović mogu okačiti o rep onoj tužiočevoj kučki iz urmetina, jer čitava Crna Gora vidi da specijalni nije samo zamijenio pancire sa svjedokom saradnikom, nego i terapiju. DF nikad nije bio složniji i odlučniji da povede odsudnu političku bitku za oslobođenje Crne Gore i sve koji su uništavali ovu državu privede k poznaniju prava. A taj dan se približava Milivoje, i nema potrebe da strahuješ, nećemo te izručiti Rusiji, odgovaraćeš u Crnoj Gori uz direktan signal iz sudnice”, saopšteno je iz DF-a.

 (Vijesti)

2 komentara

  1. Farsa, zvana “sudjenje za pokusaj drzavnog udara” se pretvara u tragikomicnu, dosadnu, amatersku predstavu! Vise je i akterima postalo nejasno – kako nastaviti dalje…? Izgleda da ni “tekstopisci scenarija” nemaju vise snage da gledaju TV prenose koje nisu do kolena ni turskim, petparackim serijama!
    Mnogo, mnogo ozbiljnih problema ima u ovoj nasoj maloj knezevini od coveka koji “ne pamti” (ili se “ne seca”?) sta je SVE GOVORIO, TVRDIO…, “uzdajuci se u pamcenje(?!) “svedoka saradnika” !?
    Dokle ce osobe koje tesko mogu i pred ogledalom da se pogledaju, ako imaju i malo ljudskog srama, da nas maltretiraju???

  2. I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail for the head. Your concept is outstanding; ab muscles an element that there are not enough folks are speaking intelligently about. I will be delighted we came across this within my search for something relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com