SNP smatra da je podjela praznih DPS cegera simbolika Mojkovca - Volim Podgoricu

SNP smatra da je podjela praznih DPS cegera simbolika Mojkovca

Demokratska partija socijalista dosljedno svojoj višedecenijskoj pogubnoj politici odlučila je da, uoči lokalnih izbora, Mojkovčanima podijeli prazne cegere sa natpisom DPS-a, kazali su iz SNP-a Mojkovac.

Akcija i njena simbolika, kako smatraju, potpuno se uklapaju u stanje porodičnih budžeta najvećeg broja Mojkovčana.

“Inače, Mojkovac i Cetinje ovih mjeseci imaju jednu sličnu novu funkciju u lokalnoj upravi “direktor preduzeća u osnivanju” koja je za normalne ljude predmet izrugivanja”, navode iz SNP-a.

Naime, kako kažu, mojkovački DPS je promovisao osnivanje preduzeća “Skijalište” a cetinjski poodavno izgradnju fabrike čokolade.

Podsjećaju da se na ove teme u oba grada priča ponavlja iz izbora u izbore, ali od realizacije nema ništa.

Jedino, kako navodi SNP, koalicioni partneri DPS-a pucaju i otimaju se za tako primamljivu funkciju.

“Prije neki dan predsjednik DPS-a i bivši predsjednik Vlade Mojkovčanima saopšti, i ostade živ, da će mojkovački dio Bjelasice otvoriti iz pravca Kolašina. Da ugođaj bude ljepši poslušni aktivisti DPS-a u sali to saobraćajno čudo propratiše srećnim osmjehom i gromoglasnim aplauzom”, napominju iz ove partije.

“To što će Mojkovčani umjesto nekoliko kilometara iz svog grada na svoj dio Bjelasice ići preko Kolašina i putovati preko trideset kilometara bi po mišljenju ove družine trebalo da bude zadovoljstvo njima jer je i njihovom šefu. E pa, skupino prodavača magle i pljačkaši mojkovačkih resursa, SNP Mojkovca i njegova omladina vam neće dozvoliti takve prevare. Zaista ste prevršili svaku mjeru, doduše nikada je niste ni imali!”, poručili su na kraju.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com