ODLAZAK JOŠ JEDNE LEGENDE: Preminuo poznati glumac i pjevač - Volim Podgoricu

ODLAZAK JOŠ JEDNE LEGENDE: Preminuo poznati glumac i pjevač

Američki pjevač i glumac Dejvid Kesidi preminuo je u 68. godini. On je prošle nedjelje hospitalizovan jer su mu otkazali jetra i bubrezi.

Dejvid Kesidi stavljen je u vještačku komu, prilikom prijema u bolnicu, jer su se ljekari nadali da će naći odgovarajući organ za transplataciju.

“U ime cijele porodice Kesidi, na veliku žalost objavljujemo da je umro naš otac, ujak, dragi brat, Dejvid Kesidi. Dejvid je umro okružen ljudima koje je volio, uz radost u srcu i slobodan od svakog bola koji ga je tako dugo mučio. Hvala vam na neizmjerno mnogo ljubavi i podrške koju ste mu pokazali tokom svih ovih godina”, piše u zvaničnom saopštenju, prenosi Gloria.

Kasidi je 2014. godine priznao da ima problema sa alkoholom, a nekoliko puta ga je i policija zaustavljala upravo zbog vožnje u pijanom stanju. Kasadi je u martu otkrio i da se bori s demencijom, izjavivši tada da planira da se zbog bolesti povuče iz javnosti.

Pjevač i glumac, iza sebe je ostavio dvoje djece i brojne muzičke hitove koji se pjevaju širom planete. Kesidijeva frizura i mladoliki izgled učinili su ga idolom tinejdžerki sedamdesetih, kao i pjesme “Cherish” i “I Think I Love You” i uloga u seriji o pop pjevačima “Porodica Patridž”. Od tada, nastupao je na Brodveju, brojnim američkim predstavama i filmovima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com