POGLEDAJTE VIDEO: Krgović zaustavio auto i više puta udario Lekovića? - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE VIDEO: Krgović zaustavio auto i više puta udario Lekovića?

Novi incident između funkcionera DPS-a i Demokrata u Mojkovcu. Demokrate su optužile odbornika DPS-a u Mojkovcu Dejana Krgušića da je zaustavio automobil u u kom su bili aktivisti Demokrata, koji su realizovali kampanju „od vrata do vrata“, i prvo se verbalno obrušio na njih, a, i kako tvrde, više puta udario pomoćnika direktora Demokrata, Momčila Lekovića.

Povodom ovog slučaja oglasile su se Demokrate, njihovo aopštenje prenosimo integralno:

,,Nakon Gorana Stanišića, aktiviste DPSa, koji je prije oko mjesec dana verbalno napao najviše funkcionere Demokrata ispred kancelarije Demokratske Crne Gore u Mojkovcu i prijetio da će baciti bombu na te prostorije, nakon braće Duška Markovića koji su prijetili i vrijeđali mlade aktiviste Demokrata, kao i novinara Dana, juče su mladi aktivisti Demokratske Crne Gore bili predmet brutalnog fizičkog i verbalnog napada od strane aktuelnog odbornika DPSa u SO Mojkovac i njihovog kandidata za odbornika na predstojećim izborima. Naime, Dejan Krgušić, šesti na odborničkoj listi DPSa u Mojkovcu i, po našim saznanjima, jedan od glavnih operativaca potpredsjednika DPSa Duška Markovića za neregularne i nečasne aktivnosti u ovoj opštini, zaustavio je vozilo u kojem su se nalazili naši mladi aktivisti koji su realizovali kampanju „od vrata do vrata“, i prvo se verbalno obrušio na njih, tjerajući ih, a zatim i fizički nasrnuo na njih. Više puta im je uputio prijetnje riječima „Mršte odavde“, da bi potom više puta udario pomoćnika direktora Demokrata, Momčila Lekovića. O svemu ovome su naši aktivisti uspjeli da zabilježe video snimak mobilnim telefonom. Čitav Mojkovac zna da je akter ovog nečasnog postupanja, iako aktuelni odbornik DPSa, poznat po kupovini ličnih karata u korist DPSa i u ranijim izbornim ciklusima, i da je u srodstvu sa Ivanom Delićem, bezbjednosno interesantnom osobom, koja je bila desna ruka Svetozara Marovića. Naša saznanja govore da je pomenuti Krgušić bio jedan od glavnih izvođača radova kada su u pitanju  sve nelegalne i nečasne predizborne aktivnosti Demokratske partije socijalista u Mojkovcu.

Vjerujemo da je povod za ovaj fizički i verbalni nasrtaj na naše mlade aktiviste bila okolnost što su naši aktivisti vidjeli nekog čovjeka koji je Krgušiću i licima koja su bila u društvu sa njim dodao kovertu, a  koji je nakon toga odmah sjeo u kola i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Demokrate javno pozivaju Vrhovnog državnog tužioca, Ivicu Stankovića, da bez odlaganja obezbijedi preduzimanje neophodnih aktivnosti i radnji iz nadležnosti Državnog tužilaštva na procesuiranju postupka krivičnopravne odgovornosti i privođenja pravdi nasilnika u liku aktuelnog odbornika i odborničkog kandidata Demokratske partije socijalista.

Demokrate neće ustuknuti pred siledžijskim ponašanjem funkcionera DPSa, naročito ne sada kada frustrirajućim i nervoznim ponašanjem faktički priznaju da im je došao politički kraj.”

 

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com