Rezervišite najnoviji iPhone X u Telenoru - Volim Podgoricu

Rezervišite najnoviji iPhone X u Telenoru

 

  Telenorovi korisnici mogu da rezervišu dugoočekivani i najavljivani iPhoneX putem web prodavnice na sajtu www.telenor.me, a prve isporuke počinju od petka, 24.novembra.

Kombinacijom stakla za koje proizvođač tvrdi da je najizdržljivije na tržištu i okvira od nerđajućeg čelika, najnoviji iPhone otporniji je na udarce u odnosu na prethodne modele. Otporan na prašinu i vodu, novi iPhone X dolazi sa dvije kamere od 12 mega piksela, koje omogućavaju visok kvalitet fotografija i video zapisa.Zahvaljujući moćnom procesoru, iPhone X može obraditi i do 600 milijardi operacija u sekundi.

Otključavanje telefona preko otiska prsta zamijenjeno je tehnologijom prepoznavanja lica. Novi iPhone na lice projektuje tridesetak hiljada malih tačaka pomoću kojih prepoznaje dubinu i omogućava identifikaciju.

Bežično punjenje, duže trajanje baterije, brži i napredniji operativni sistem samo su još neke od karakteristika novog uređaja, u kojem će uživati ljubitelji napredne tehnologije i savremenih digitalnih servisa, dostupnih u Telenor mreži. U Telenorovoj ponudi naći će se iPhone X modeli od 64 i 256 gigabajta interne memorije.

 

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com