PODGORICA: Vrtić opljačkan drugi put za mjesec dana - Volim Podgoricu

PODGORICA: Vrtić opljačkan drugi put za mjesec dana

Direktor Javne predškolske ustanove “Đina Vrbica“ Vuk Stanišić kazao je da će preduzeti sve potrebne mjere kako se nove pljačke vrtića ne bi ponovile jer im je bezbjednost djece na prvom mjestu.

Jedan od vrtića „Đine Vrbice“ je tokom proteklog vikenda opljačkan, drugi put za mjesec dana i pored stražara, koji su unajmljeni da obezbjeđuju objekat.

“Nažalost i pored dva stražara koja smo angažovali za ovaj objekat, provalnici su našli način da izvrše upad i ukradu dva televizora. Policija je izvšila uviđaj“, kazao je Stanišić.

Stanišić je dodao da su se pismeno obratili policiji sa molbom da češće obilaze ovaj objekat, kao i “Komunalnim uslugama“ da omoguće postavljanje reflektora za osvetljenje vaspitne jedinice i dvorišta oko nje.

 (Vijesti)

3 komentara

  1. I’m not sure why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  2. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

  3. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com