Hrvat objavio slike haosa u sudu nastalog nakon trovanja zločinca iz Hrvatske - Volim Podgoricu

Hrvat objavio slike haosa u sudu nastalog nakon trovanja zločinca iz Hrvatske

Eugen Jakovčić iz hrvatske “Documente” prisustvovao je izricanju presude Slobodanu Praljaku, a na svom nalogu na Fejsbuku objavio je fotografije koje su nastale nakon što se Praljak otrovao.

Jakovčić je rekao da je u sudu vladao potpuni haos, sve je bilo paralizovano, a hrvatska ambasadorka je histerisala.

Napisao je da se trudi da složi utiske, ali mu to baš ne ide od ruke.

“Još mi ne ide u glavu da se dogodilo to s ispijanjem otrova u trenutku nakon što je Ađijus izrekao pravosnažnu presudu od 20 godina za Slobodana Praljka. Koleginici koja je u sudnici sjedjela do mene rekao sam: reci mi da sanjam”, naveo je Jakovčić.

Kako je istakao, haos koji je poslije toga nastao u Tribunalu je nevjerovatan za jednu takvu instituciju – sve službe su bile potpuno paralizovane, trebalo im je više od sat vremena da Praljaka prebace u 10 minuta udaljenu bolnicu.

“Hrvatska ambasadorka u Holandiji je histerisala po holu suda, tražeći od portparola Tribunala da je hitno odvede kod predsjednika Tribunala, očito nemajući ikakvih saznanja da je predsjednik Ađijus ujedno i predsjedavajući žalbenog vijeća u predmetu “Prlić i drugi” i da u trenucima trovanja jednog od osuđenika ima važnijih stvari da obavi”, dodao je Jakovčić.

Index.hr

1 komentar

  1. Thanks for making me to gain new suggestions about computers. I also have belief that certain of the best ways to help keep your mobile computer in primary condition is by using a hard plastic material case, as well as shell, that matches over the top of one’s computer. Most of these protective gear tend to be model unique since they are made to fit perfectly in the natural covering. You can buy them directly from owner, or via third party sources if they are available for your notebook computer, however its not all laptop can have a spend on the market. Once more, thanks for your guidelines.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com