MJESEČNI HOROSKOP: Dok POSAO CVJETA, očekujte važne PROMJENE na polju ljubavi - Volim Podgoricu

MJESEČNI HOROSKOP: Dok POSAO CVJETA, očekujte važne PROMJENE na polju ljubavi

Dok se okrenusmo, protrča ova 2017. godina. Polako ćemo krenuti da se pripremamo za doček, da svodimo račune…U ovom nam mjesecu dolazi zima, ali u ovom mjesecu idu i neke velike planetarne promjene.

 Decembar započinjemo sa Suncem, Saturnom i Merkurom u znaku Strijelca. U Jarcu se nalazi Pluton, Neptun u Ribama, a retrogradni Uran u Ovnu. Mesec je u znaku Bika, Mars u znaku Vage, a u Škorpiji su se smjestili Jupiter i Venera.

Prva planeta koja mijenja znak je baš Venera, koja prelazi u znak Strijelca 1. decembra. Pošto je u Škorpiji bila u izuzetno lošoj poziciji, sigurna sam da vam je donijela porast ljubomore, opsesivne strahove, ali i velike strasti, kao i probleme u finansijskom segmentu. U znaku Strelca ona donosi jednu rasterećeniju i lakšu energiju, potrebu za slobodom,optimizmom i za avanturom. Za početak nije loše…

DETALJAN HOROSKOP ZA DECEMBAR: Dobar period za Bikove, Lavovi će biti neodoljivi

Već 3. decembra Merkur kreće retrogradnim hodom. Pošto je u trenutku počinjanja retrogradnosti u konjukciji sa Saturnom, slobodno računajte da ćete u narednih dvadesetak dana morati da se bavite izuzetno ozbiljnim pravnim, legalnim, papirološkim pitanjima. Sve oko čega se zakasnilo ili se nije završilo, sada će morati da dođe na dnevni red.

4. decembra imamo pun Mjesec u znaku Blizanaca. Sada imamo neku jasniju sliku – dogovori i bitna pitanja koja su pokrenuta u periodu od šest mjeseci unazad sada dolaze do svoje kulminacije. Moraćemo debelo da preispitamo i neke svoje stavove, ali i da „bacimo na papir“ koliko zaista dobijamo od nekih saradnji.

U periodu od 9. decembra, pa sve do kraja mjeseca, Venera i Sunce će biti u konjukciji, prvo u znaku Strijelca, pa potom u znaku Jarca. Sa ovom konjukcijom ćemo i ući u narednu, 2018. godinu. Ovaj aspekt će pokrenuti mnoge ljubavne pričE koje se vezuju ili za inostranstvo ili za putovanja, i u tim vezama ćemo na neki način suštinski biti promenjeni. Ovi će odnosi biti vrlo podsticajni po nas, proširiće nam vidike, ali ćemo morati da naučimo da cijenimo i svoju, ali i partnerovu slobodu. Prelaskom u znak Jarca, oformiće se ozbiljni odnosi, i emotivni i poslovni, odnosi koji će imati dugačak rok trajanja, ali odnosi koji sa sobom nose veliku odgovornost. No, velika odgovornost donosi i velike uspjehe.

9. decembra i Mars prelazi u znak Škorpije. Ovo je mjesto Marsovog vladarstva i doneće velik intenzitet i u ljubavnim, ali i u poslovno-finansijskim odnosima. Venera i Mars će u trećoj dekadi mjeseca biti u sekstilnom odnosu, što će i te kako doprineti poboljšanju ljubavnih veza. Sa konjukcijom Marsa i Jupitera u znaku Škorpije i ući ćemo u narednu godinu. Izuzetno moćan aspekt, ukoliko se koristi za dobro.

18. decembra imamo mlad Mjesec u znaku Strijelca. No, ovo nije običan mlad Mjesec, obzirom da će ova planeta, sem konjukcije sa Suncem, imati i konjukciju sa Venerom i trigon sa Uranom. Jeste da ovo jednim dijelom možemo okarakterisati kao početak pred novogodišnje euforije i slavlja, ali ovo je u isto vreme odličan aspekt za ljubavne i poslovne odnose.

A 20. decembra neka Strjelčevi spreme vatromet i počnu sa veseljem, jer Saturn ovog dana izlazi iz njihovog znaka. Završili ste dvoipogodišnju obuku kod strogog učitelja – mučitelja, i upravo ulazite u nov životni ciklus. Nadam se da će vam naredni period doneti opuštanje i olakšanje, ali da nećete zaboraviti lekcije koje ste na teži način naučili. Saturn prelazi u znak Jarca, znak u kojem je neprikosnoveni vladar, a ovom tranzitu ćemo tek pisati.

21. decembra i Sunce prelazi u znak Jarca. Počinje zima, a nadamo se da neće biti duga i hladna, zar ne? Jarčevima želimo srećne rođendane i da im period njihove vladavine donese samo lepe stvari, ljubav, dobru materijalnu situaciju i naravno – zdravlje.

23. decembra Merkur kreće direktnim hodom. Što se ispravilo, ispravilo se, što se završilo, završilo se. Svi smo dobili priliku da neke svoje greške korigujemo, svi smo dobili priliku da neke odnose koji su pokidani ponovo spojimo.

24. decembra i Venera prelazi u znak Jarca i pravi aspekte sa Saturnom i Suncem. Ovi dani bi trebali da donesu stabilnost u ljubavno – poslovnim odnosima, ali i veliku odgovornost prema onima koje volimo. Takođe, ovo je period početaka nekih jakih karmičkih ljubavnih priča – dugovi se moraju odužiti, jer vrijeme uvijek dođe po svoje.

Tako, aspekt po aspekt, stigosmo mi do kraja ovog meseca. Ali i do kraja ove, 2017. godine. Neki će je pamtiti po dobru, neki po zlu. Sada je vrijeme da otvorimo vrata novoj, 2018. godini.

Članovi tima Moj astrolog žele vam svako dobro i sreću, žele vam da dosegnete svoje želje i da ostvarite svoje snove. Prije svega, želimo vam zdravlja, mira, ljubavi i stabilnosti. Srećno!!!

Astro zabava

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com