PJEVAČ IZAŠAO IZ KLINIČKOG: Elena i porodica okružuju me ljubavlju i pažnjom - Volim Podgoricu

PJEVAČ IZAŠAO IZ KLINIČKOG: Elena i porodica okružuju me ljubavlju i pažnjom

Stevan Faddy je nakon operacije kuka napustio Klinički centar i stigao je u svoj rodni Kotor.

Mladi pjevač, izuzetnih muzičkih sposobnosti kome predstoji dug oporavak, u svom stilu, krajnje iskreno, na svom Facebook profilu napisaoje :

“Pozdrav iz Boke,

Dragi prijatelji, prolazi treći dan od kad sam napustio KBC u Podgorici. Kao što većina vas zna, Boka u ovo doba godine izdašno daruje uslovima za razmišljanje. Sticajem okolnosti, vremena i razloga za to imam napretek. Kad me uhvati, što vele moji Bokelji – fjaka, za razliku od pređašnjih vremena, sada traje veoma kratko. Vi ste jedan od razloga što je tako.Vaše poruke i dobre želje za ozdravljenjem probudile su mi vjeru u Dobro u čovjeku. Porodica i moja mala Elena koja, nakon razvoda našeg braka živi sa majkom u Podgorici, dva vikenda u mjesecu provodi uz mene, okružuju me ljubavlju i pažnjom.

Napokon, ne postoji više ni jedan razlog da kažem da mi je fortuna okrenula leđa. Naprotiv, zahvaljujući vrhunski odrađenoj operaciji ortopeda u KBC-u, s nestrpljenjem isčekujem da mi isti tim hirurga tokom naredne godine ugradi i drugi vještački kuk pa da potom ponovo ‘jurcam i skačem’ na sceni kao što sam to činio do prije desetak godina. U međuvremenu, posvetiću se komponovanju pjesama u kojima ćete moći prepoznati i moju zahvalnost svima vama.

Uz najbolje želje, vaš Stevan Faddy”.

CdM/Magazin Nina

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com