PODGORICA: Maloljetnik počinio četiri teške krađe i oduzeo vozilo? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Maloljetnik počinio četiri teške krađe i oduzeo vozilo?

 

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su pet imovinskih delikata i državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, protiv S.A. (17), rođenog u Republici Italiji, nastanjenog u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela. Radi se o četiri krivična djela teška krađa i jednom krivičnom djelu oduzimanje vozila.

Četiri krivična djela teška krađa izvršena su na štetu pravnog lica „Telekom Erikson“, dok je oduzimanje vozila izvršeno na štetu P.C. iz Podgorice.

Sumnja se da je S.A. krivična djela počinio u periodu od 26. novembra do 10. decembra ove godine.

On je, kako se sumnja, četiri teške krađe na štetu „Telekom Erikson“, od 26. novembra do 05. decembra, počinio sa još tri lica – A.B, Š.B. i B.H, i to na način što je sa njima u mjestima Karabuško polje, Dušići i Milješ i u Orjenskoj ulici podigao poklopce od četiri šahta u vlasništvu preduzeća „Telekom Erikson“, a potom uz upotrebu podesnog sredstva prekinuo i otuđio kabl u ukupnoj dužini od 806 metara.

 

Peto krivično djelo S.A. je, sumnja se, počinio u noći 09/10.12.2017 godine na način što je iz ulice Desete crnogorske brigade, ispred radionice oštećenog P.C, stavio u pogon putničko motorno vozilo „VW Golf II“ i odvezao ga do gradske deponije na Vrelima Ribničkim, gdje mu se vozilo ugasilo. Tom prilikom on je, kako se sumnja, pokušao da vozilo ponovo stavi u pogon prespajanjem kablova, što je izazvalo kratki spoj i dovelo do zapaljenja vozila.

1 komentar

  1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My website is in the exact same area of interest as yours and my users would genuinely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com