Home / NOVOSTI / Prelijepa Ivana pronađena MRTVA poslije razuzdane zabave

Prelijepa Ivana pronađena MRTVA poslije razuzdane zabave

Ivanin djeda tvrdi da je nemoguće da je mlada manekenka pala sa sprata

Manekenka Ivana Smit (18) pronađena je mrtva u misterioznim okolnostima u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije.

Mediji pišu kako je mlada manekenka, dobro poznata u toj zemlji u kojoj je živjela s djedom od svoje pete godine, umrla nakon razuzdane zabave s jednim bogatašem, trgovcem kriptovalutama, i njegovom suprugom, navodi britanski Ekspres. Malezijska policija porodici je javila da je Ivana pala s 20. sprata nebodera, a pronađena je na 6. spratu bez odjeće.

Roditelji, koji su u Maleziju stigli iz Holandije, i porodica umrle djevojke zatražili su istragu od Interpola jer sumnjaju da je riječ o kriminalnim radnjama i sumnjivim okolnostima smrti njihove ćerke u čijoj je krvi bilo alkohola i ekstazija nakon smrti. Ivanin djeda Fredrik Smit, koji živi u Penangu, rekao je kako ne može da vjeruje da je pala s 20. sprata.

– Tamo je pronađena gola. Gdje su joj cipele i odjeća? Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj sa scene – izjavio je Fredrik koji je kontaktirao holandsku ambasadu i Interpol. Ivanin tata Marsel Smit rekao je kako joj je dečko poslao poruku i selfi oko 7:25, a ona je pronađena mrtva tek iza 14 sati.

– Nije pala, a nije ni skočila. Visoka je 181 cm, a pregrada je 120 cm. Kako je to moguće? Nije li čudno da je pala oko deset sati, a neno tijelo je pronađeno tek pet sati kasnije – rekao je insistirajući na tvrdnji da policija u Maleziji “samo želi što prije da zaključi slučaj”. Susjedi su navodno čuli svađu – rekao je on.

Na svom Instagram profilu Lukas Kramer, Ivanin dečko, objavio je njenu fotografiju i napisao kako mu jako nedostaje.

I miss you. I miss waking up with you, talking to you, laughing and just being with you. The time we spent together was by far the best time in my life. You gave me love and affection in a way I never felt before. Every day I wonder where you are and when you will come back. I need you! Do you remember jet skiing in Penang or how we tried to teach each other our mother languages? It all just started. My beautiful, smart and strong girl! Impressive how you managed everything around you at such a young age. You inspired and motivated me with your permanent positive attitude. We could be completely ourselves and it felt like we had known each other for ages. We moved to Kuala Lumpur at about the same time and enjoyed every single second together. It is said nobody is perfect, but you are simply my definition of perfect. Not being able to see you makes me sick and hurts. I may not get to hold you in my arms anymore but I'm sure we'll meet again and until then you'll be my angel above me. Thank you, thank you for being there and for the time we spent together. I miss you. Ik hou van je! ❤️

A post shared by Lukas Kramer (@lukaskramer_) on

– Nedostaješ mi. Nedostaje mi buđenje kraj tebe, razgovor, smijeh i to da samo budem s tobom. Vrijeme koje smo proveli zajedno je bilo najbolji dio mog života. Dala si mi ljubav i pažnju kakvu nikad prije nisam osjetio. Svaki dan se pitam gdje si i hoćeš li se vratiti. Potrebna si mi. Sjećaš li se kada smo bili na džet skijanju u Penangu ili kako smo pokušavali da naučimo jedno drugo naš maternji jezik? Moja prelijepa, pametna i snažna djevojko! Bilo je impresivno kako si se nosila sa svim tako mlada. Inspirisala si me i motivisala da budem bolji u svom životu. Bili smo sasvim svoji, a ipak kao da smo se poznavali godinama. Doselili smo se u Kuala Lumpur otprilike u isto vrijeme i uživali u svakoj zajedničkoj sekundi koju smo proveli zajedno. Kaže se kako niko nije savršen, ali ti si za mene prava definicija savršenosti. To što te više nema, što te ne mogu vidjeti ni čuti čini me bolesnim i boli. Više neću moći da te držim u zagrljaju, ali siguran sam da ćeš biti moj anđeo s visina. Hvala ti što si bila tu i za vrijeme koje smo proveli zajedno. Nedostaješ mi – napisao je njen dečko.

Check Also

Virpazar: Gorjela trska na jezeru, požar pod kontrolom

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Lele lele, ona orgija po hotelima, puna kokajina i ekstaza, a dijete od 18 ljeta? A momak je zali? Djevojka mu umrla od orgijanja, a on je zali, pise ljubavna pisma?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *