Uručena priznanja najboljim kolektivima i pojedincima u turizmu i ugostiteljstvu Podgorice za 2017. godinu - Volim Podgoricu

Uručena priznanja najboljim kolektivima i pojedincima u turizmu i ugostiteljstvu Podgorice za 2017. godinu

 

Ovogodišnja, 35. dodjela priznanja najboljima u turizmu i ugostiteljstvu Glavnog grada Podgorica, upriličena je danas u restoranu „21  MNE Urban Bistro“.

 

Otvarajući manifestaciju direktorica TO Podgorice,Tatjana Popović, čestitala je svim dobitnicima priznanja i ujedno izrazila zadovoljstvo zbog postojanja kompanija i kolektiva, koji svojim angažovanjem čine turističku ponudu sadržajnijom, te na taj način doprinose da se Podgorica razvija kao kvalitetna turistička destinacija.

„Ove godine imali smo najteži zadatak do sada, da u ovakvoj konkurenciji izaberemo najbolje. Danas su nagrađeni oni koji su se iz reda najboljih na neki način izdvojili“, zaključila je Popović.

 

Nagrade najboljim kompanijama i institucijama uručio je gradonačelnik Podgorice, gospodin Slavoljub Stijepović.

U kategoriji „Najbolje kompanije i institucije“ priznanja su dobili: kompanija „13. jul Plantaže, hotel „Verde complex“ (kategorije 4+ zvjezdica), mali hotel „New star“ (kategorije 4 zvjezdice), restoran „21 MNE Urban bistro“,ugostiteljski objekat zajedno sa centrom za edukaciju „Radovče“,radionica kolača „MFC“,lounge bar „The Living Room“, d.o.o. „Cassiopeia“ za projekat busticket4.me, turističko-izletničko mjesto „Avanturistički park Gorica“, turistička manifestacija „City Groove“ i radio emisija Elmag radija „Turistički atlas“.

Kada je riječ o najboljim pojedincima, priznanja su uručena: menadžerkiJeleni Burić, kuvaru Mladenu Dabanoviću, konobaru Savu Bigoviću, novinarki Anđeli Boričić, te komunalnom radnikuŠpatolaju Beslimu.

Specijalnu nagradu za poseban doprinos unaprjeđenju kvaliteta turističke ponude dobio je hotel Hilton Podgorica Crna Gora.

Turistička organizacija Podgorice, više od tri decenije, nagrađuje pojedince i kolektive koji su svojim radom doprinjeli obogaćivanju i dodatnoj promociji turističke ponude Glavnog grada, te podstiče i ostale da unaprjeđuju, kako svoje poslovanje, tako i lične, profesionalne vještine. 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com