Prelijepa Jovana napustila posao u vrtiću, pa spojila lijepo i korisno! - Volim Podgoricu

Prelijepa Jovana napustila posao u vrtiću, pa spojila lijepo i korisno!

Srpkinja Jovana Koković na Instagramu je poznata kao cocoloco_girl, a prati je 268 hiljada ljudi. Mediji pišu da zahvaljujući svojoj poslovnoj avanturi danas zarađuje velike sume novca.

“U današnje vrijeme kad je važno da imate stalan posao u Srbiji, ja prije par godina dajem otkaz, ostajem bez dinara, bez posla, sa punom glavom ideja nepretočivih u stvarnost, bar u Srbiji. Mene Srbija nije toliko zanimala, ne zato što je ne volim, obožavam je“, rekla je za Blic.

U to vrijeme radila je u vrtiću, jer je to diplomirala.

“Radila sam sa djecom i nekako uvijek imala taj kreativni naboj koji nisam znala gdje da iskoristim. Mislila sam da će modeling donijeti sve to što živim danas, međutim ne, to je ustvari pisanje bloga. To je nešto što sam ja zamišljala, da možete od svog imena napraviti nešto“, kaže ona.

Dodaje da se od njenog posla, suprotno predrasudama u Srbiji, može zaraditi.

“Ako se radi ovako kako ja radim, ako niste na jednom mjestu stacionirani”, rekla je.

Sama obrađuje fotografije, a za to joj treba tek desetak minuta. Ne koristi fotošop i previše filtera jer ne želi da se ljudi iznenade kad je vide uživo.

Zahvaljujući svom poslu Jovana puno putuje i gotovo svake nedjelje je u drugoj državi. Želi da sarađuje sa dizajnerima ili pokrene privatni biznis.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com