Home / NOVOSTI / Društvo / ŽARKO JE “IPO SPORT AMBASADOR MONTENEGRO”, pogledajte što to znači

ŽARKO JE “IPO SPORT AMBASADOR MONTENEGRO”, pogledajte što to znači

International Police Organization sa predstavnicima u 30 zemalja, edukativna organizacija za pripremu civila za nepredviđene situacije i razne edukativne seminare na teme iz oblasti bezbjednosti je 08. juna 2018. održala sjednicu na kojoj je donesena odluka da član ove organizacije i trener borilačkih vjestina Žarko Janković iz Berana bude promovisan za IPO SPORT AMBASADOR MONTENEGRO.
Naime, Jankovic je IPO promovisao na sportskim desavanjima kao sto su seminari i takmičenja i sam je bio organizator istih dogadjaja. Ovoj organizaciji, na osnovu svih dokaza koje su dobili, to je bilo dovoljan razlog da Janković bude promovisan u IPO Ambasadora sporta u Crnoj Gori.

-Ovo priznanje od strane International Police Organization je za mene jedna velika čast i to sto sam izabran za Ambasadora sporta u Crnoj Gori od strane IPO i samo.jos jedan dokaz pravog i iskrenog rada i ulaganja na promociji borilačkih vjestina i sporta uopste u CG.
Ovo priznanje me samo podstiče za jos vise truda i rada na promociji borilačkih vjestina i IPO organizacije čiji sam clan sa ponosom, rekao je Janković i zahvalio rukovodstvu IPO na čelu sa  Ilijom Životicem na ovom priznanju.

Check Also

Spašeni poljski turisti, taksi brod ih ostavio promrzle na ostrvu Sveti Nikola

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *