Stiže retrogradni Neptun: Spremite se realnije sagledavanje stvari - Volim Podgoricu

Stiže retrogradni Neptun: Spremite se realnije sagledavanje stvari

Neptun je osma i najdalja planeta u našem solarnom sistemu, koja upravlja našim duhom, ličnim razvojem, unutrašnjim svijetom, podstiče maštu i sanjarenja. Međutim, kada uđe u svoj retrogradni hod, dosta toga može da uzburka u nama i prevrne nam cio svijet naglavačke.

Rekli smo da Neptun podrazumijeva naš duhovni svijet, maštanja, nadanja, isto tako i intuiciju, ali njegov retrogradni hod će zapravo donijeti opoziciju tome, odnosno jedan zaokret ka realnosti i otrežnjenje. I to se može desiti na nekoliko nivoa u našim životima.

Spremite se da pauzirate sanjarenja u sebi, kao i za jedno realnije sagledavanje stvari.

Ipak, to okretanje ka stvarnosti će opet biti u duhu Neptuna kao spiritualne planete, jer će ono biti motivisano vašim unutrašnjim bićem i introspekcijom.

Ovaj proces samosagledavanja i samoanalize može biti bolan i može vas suočiti sa svim onim što ste ranije potisnuli, pa vam se sad vraća poput bumeranga, ali na kraju će ipak izroditi jednu veliku nadu za vas i za sve na šta se u narednom periodu budete odlučili. Ali samo ako ta akcija bude rezultat svega onoga što ste prethodno izanalizirali.

Nemojte zanemariti ni intuiciju, za koju smo pomenuli da je u sprezi sa Neptunom, koja će učiniti da osjetite šta je u određenom momentu ispravno da učinite.

Promjene koje će vam retrogradni Neptun donijeti će biti burne u tom pogledu što će raspršiti neke vaše iluzije, koje vučete sa sobom ko zna koliko dugo i koje vam zaklanjaju pravu stvarnost. Samim tim one vas koče da živite srećno u sadašnjem trenutku i u skladu sa onim što jeste.

Jednostavno, Neptun će doprinijeti da tačno sagledate šta je u vašem životu fantazija ili iluzija, a šta realno stanje stvari, bez obzira na to da li se radi o ljubavnom polju, finansijama, karijeri.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com