Vladimir Roganović tvrdi da nije kriv za lažnu dojavu o bombi u diskoteci “Bigl”: Nedostaje ključni dokaz (FOTO) - Volim Podgoricu

Vladimir Roganović tvrdi da nije kriv za lažnu dojavu o bombi u diskoteci “Bigl”: Nedostaje ključni dokaz (FOTO)

Vladimir Roganović tražio je juče u Osnovnom sudu da mu se vještači glas kako bi se utvrdilo da li je on lažno dojavio bombu u diskoteci Bigl u aprilu prošle godine.

Jedan od advokata odbrane, Marko Radović kazao je da u spisima predmeta ne postoje dva ključna dokaza, među kojima je i snimak poziva kojim je lažno prijavljena bomba.

 – Nedostaje i snimak sigurnosnih kamera osoba koja su dopunjavale račun na sporni broj sa kojeg je upućen poziv. Da su sprovedena ova dva dokaza, ne bi došlo do postupka – kazao je Radović.

Prema navodima optužnice, Roganović je u aprilu prošle godine sa mobilnog telefona iz Beograda pozvao Operativnokomunikacioni centar Uprave policije kada je rekao: “Postavio sam bombu u Bigl. Ubiću ga”.

Protekle godine diskoteka Bigl je više puta bila ispražnjena zbog dojava o lažnim bombama. Policija je rasvijetlila samo jednu dojavu za koju je osumnjičen Novljanin Vladimir Roganović, prenosi Pobjeda.

Vladimir Roganović Foto: Facebook/sasa.dabovic

Vladimir Roganović (31) iz Crne Gore je brat od strica Duška N. Roganovića (32), koji je teško povrijeđen kada je ispod njegovog automobila podmetnuta bomba, i tom prilikom je ostao bez obje noge.

Braća Roganovići u žižu javnsoti dospjeli su 2009. godine nakon ubistva vođe navijača “Delija” Marka P. Vesnića. Duško Roganović je osumnjičen da je 29. oktobra 2006. godine pokušao da ubije Vladimira Dželatovića iz Herceg Novog.

Sam Vladimir je bio uhapšen, pa čak i osuđen bog falsifikovanja dokumenata zajedno sa njegovim prijateljima Igorom Bošnjakom i Lukom Medićem.

Duško Roganović Foto: Facebook/Podrska Za Novljane Roganovic Vladimira,Duleta i Cadja,Uz Vas Smo!

Obojica su, zajedno sa Draženom Čađenovićem koji im je bio saučesnik, bili u bjekstvu, dok se nisu predali. Zbog ovog ubistva Duško Roganović osuđen je na 12 godina zatvora, a odlukom Apelacionog suda smanjena mu je zatvorska kazna na osam godina.

Prošlog ljeta je ubijen i otac Duška Roganovića, Niko Roganović (66). Oni su samo neki od članova porodice Roganović koja je često bila u medijima u regionu, zbog umješanosti u zločine i istrage.

(Telegraf)

1 komentar

  1. I would like to add if you do not now have an insurance policy or you do not belong to any group insurance, you could possibly well make use of seeking the aid of a health insurance broker. Self-employed or individuals with medical conditions normally seek the help of an health insurance broker. Thanks for your post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com