INTERVENTNA UHAPSILA PODGORIČANINA: Vitlao pištoljem pred djecom! - Volim Podgoricu

INTERVENTNA UHAPSILA PODGORIČANINA: Vitlao pištoljem pred djecom!

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, tokom vikenda, uhapsili Podgoričanina Aca Šakovića (48) iz Podgorice, saopsteno je iz Uprave policije.

Prema nezvaničnim informacijama, Šaković je prijetio pištoljem radnicima obezbjeđenja na bazenu Sportskog centra Morača, jer se njegova supruga verbalno sukobila sa jednim od radnika na bazenu. Prema nezvaničnim saznanjima Cdm-a ona je pozvala supruga koji je odlučio da spor rijesi “po kratkom postupku”.

“Službenici Interventne jedinice CB Podgorica su, u naselju Stari Aerodrom, primjetili pmv marke „Audi A3“ nikšićkih registarskih oznaka u kojem se na suvozačevom mjestu nalazilo bezbjednosno interesantno lice Aca Šakovića. U trenutku kada je vozač ovog vozila primijetio službenike Interventne grupe, krenuo je da se udaljava nakon čega se zaustavio, kako bi suvozač  izašao iz vozila i izbjegao policijsku kontrolu. A.Š. je izašao iz vozile i tom prilikom odbacio gornji dio trenerke, kačket i pištolj marke „Glock 17“ sa 15 metaka, a koji je on držao u ilegalnom posjedu. Službenici podgoričke policije su ga sustigli i lišili slobode. Preduzimajući dalje aktivnosti, policijski službenici su zaustavili vozilo iz kojeg je A.Š. izašao a kojim je upravljao Kristijan Šaković, koji se prethodno udaljio kada je uočio policijske službenike”, navodi se u saopstenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da mu se A.Š. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Preduzimajući mjere i radnje u cilju pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih lica, policijski službenici su kontrolisali M.R, i tom prilikom pronašli i oduzeli praškastu materiju bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Oduzeta materija upućena je u Forenzički centar radi vještačenja”, zaključuju iz UP.

 

2 komentara

  1. Bon oui et aussi non. Ouais étant donné que on trouve certaines sources qui probablement accusent de similaires . Non parce que cela n’est pas suffisant d’imiter ce qu’on peut retrouver avec des articles tiers et de l’interpréter autant simplement:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com