DRAMA U INSTITUTU ZA BOLESTI DJECE: Majka se otimala sa LOPOVOM misleći da joj je UKRAO BEBU - Volim Podgoricu

DRAMA U INSTITUTU ZA BOLESTI DJECE: Majka se otimala sa LOPOVOM misleći da joj je UKRAO BEBU

U Institutu za bolesti djece, na Odjeljenju neurologije, u ponedjeljak veče zabilježen je nesvakidašnji incident kada je lopov upao u sobu dvomjesečne bebe i pokušao da uzme tablet, ali je krađu spriječila djetetova majka.

Iz Kliničkog centra potvrdili su da je došlo do incidenta i da su slučaj prijavili policiji.

Kako su kazali za Pobjedu, i ranije je bilo sličnih pokušaja, ali medicinsko osoblje u saradnji sa službom obezbjeđenja uglavnom uspijeva da provalnike spriječi u njihovoj namjeri.

Majka dvomjesečnog dječaka za Pobjedu je ispričala da je doživjela šok jer je u prvi mah pomislila da joj je lopov uzeo bebu.

“Otišla sam u kuhinju da podgrijem lijek, ali sam ostavila upaljenu kameru, jer se stalno plašim da se tokom spavanja beba ne prevrne. U jednom trenutku sam vidjela da je kameru prekrila nečija ruka. Znala sam da se ne radi o medicinskoj sestri jer su morale da prođu pored mene. Odmah sam potrčala prema sobi i na izlazu od vrata zatekla čovjeka koji je nosio nešto zamotano u crnoj dukserici. Skamenila sam se jer sam mislila da mi je uzeo bebu”, priča majka dvomjesečnog dječaka, koja je željela da ostane anonimna.

Počela je da se otima sa njim. Dok su se otimali iz dukserice je ispao tablet i dio zlatne narukvice.

“Dugo je trajalo. Čak sam mu i majicu skinula. Ubrzo su dotrčale i sestre. On je uspio da pobjegne preskočivši ogradu od dva metra”, kaže ona.

Prema njenim riječima, policija je došla tek nakon sat i dvadeset minuta, da bi im saopštili da nemaju osnova da ga traže.

(Pobjeda)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com