Javno izlaganje konkursnih radova za Sadine - Volim Podgoricu

Javno izlaganje konkursnih radova za Sadine  

Javno izlaganje konkursnih radova za Idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje i Studije sa preporukama za način urbanizacije prostora Sadine, u Podgorici biće održano 28. juna 2018. godine, sa početkom 19h, u prostoru hola Zgrade gradskog parlamenta, na adresi Njegoševa broj 20. Radovi će biti izloženi do 05. jula 2018. godine. Radovi će takođe biti dostupni za pregled na internetu i to na web adresi: www.sekretarijat-za-plurzs.podgorica.me.

Podsjećamo da je na na Konkurs za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje i Studiju sa preporukama za način urbanizacije prostora Sadine koji je raspisao Glavni grad Podgorica stiglo osamnaest  konkursnih radova.  Žiri za ocjenu konkursnih radova je izabrao njih šest koji su ušli u uži izbor. Od navedenih šest radova, izabrani su radovi za prvu, drugu i treću nagradu i tri otkupa.

Od pristiglih osamnaest  konkursnih radova Žiri je konstatovano je da su radovi pristigli iz Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Danske i Izraela, što potvrđuje međunarodni karakter javnog konkursa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com