PODGORICA: Na Zabjelu uhapšeni Danilo Rakočević i Marko Boljević - Volim Podgoricu

PODGORICA: Na Zabjelu uhapšeni Danilo Rakočević i Marko Boljević

Marko Boljević i Danilo Rakočević uhapšeni su sinoć na Zabjelu nakon što je pretresom vozila „fiat punto“ pronađena improvizovana eksplozivna naprava velike razorne moći – potvrđeno je Pobjedi u Upravi policije.

Interventna jedinica Centra bezbjednosti Podgorica sinoć je oko 22 časa, u Ulici kralja Nikole, kontrolisala vozilo za čijim upravljačem je bio Boljević, a na mjestu suvozača Rakočević. Nakon detaljnog pregleda u vozilu je primijećena improvizana eksplozivna naprava.

Istražitelji su odmah pozvali antidiverzantski tim, koji je deaktivirao eksplozivnu napravu. Rakočeviću i Boljeviću inspektori su stavili lisice na ruke i nakon toga priveli ih u Centar bezbjednosti Podgorica gdje će biti saslušani.

Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, Rakočević i Boljević u policijskim papirima evidentirani su kao bezbjednosno interesantne osobe. Istragom će biti utvrđeno što su Rakočević i Boljević planirali. Nakon njihovog saslušanja biće poznato i za koja krivična djela će se teretiti.

Pobjeda

2 komentara

  1. Along with every little thing which appears to be building within this subject material, many of your points of view happen to be very radical. Nonetheless, I appologize, because I do not give credence to your whole theory, all be it exhilarating none the less. It looks to everybody that your opinions are actually not totally justified and in actuality you are your self not entirely certain of your assertion. In any case I did appreciate reading through it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com