Demoliran automobil izvršnog direktora Festivala klapa - Volim Podgoricu

Demoliran automobil izvršnog direktora Festivala klapa

Automobil izvršnog direktora Međunarodnog festivala  Mikana Kovačevića, juče je oko 12 sati demoliran u Perastu. Automomobil je bio parkiran na javnoj površini pored Muzeja grada Perasta gdje je bilo u toku predstavljanje festivalskog almanaha, časopisa„Lirica“.

“Tokom prezentacije festivalskog almanaha dobio sam prijeteću SMS poruku, da ukoliko za dva minuta ne uklonim auto, biće demoliran. Auto sam parkirao na javnoj površini gdje nije bilo oznake da je parkiranje zabranjeno i nikoga nisam ugrozio. Kada sam  nakon prezentacije izašao, zatekao sam polomljene retrovizore, isčupane i polomljene brisače, izgreban automobi“, rezignirano je za Boka news kazao Kovačević, nakon što je pozvao policiju koja je napravila uviđaj.

Kako nezvanično saznaje ovaj medij, vandalskom činu mještanina koji smatra da je to njegov privatni parking, svjedočili su brojni turisti i mještani Perasta koji su u svojstu svjedoka dali izjave policiji.

Inače, problem parkiranja, negodovanja i verbalni obračuni zbog nedostatka parking mjesta su svakodnevna pojava u Perastu, pogotovo iza rampi, u zoni koja bi trebalo da bude zabranjena za saobraćaj.

2 komentara

  1. Congratulations on having one of the most sophisticated blogs Ive come across in some time! Its just incredible how much you can take away from something simply because of how visually beautiful it is. Youve put together a great blog space –great graphics, videos, layout. This is definitely a must-see blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com